Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

T. C kimliği ile başvuran alıyor! 50 bin liraya kadar nakit para veriyor: Geçim sıkıntısı çekenlere can suyu

Ziraat Bankası tarafından geçim sıkıntısı çekenlere çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda dijital kredi kampanyasının ayrıntıları da paylaşıldı. Yapılan duyuruda “Dijital Kredi ürünümüze İnternet Şube veya Ziraat Mobil üzerinden hemen başvurun, krediniz şubeye gitmeden hesabınıza geçsin.” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU ADRESİ

Söz konusu kredi için İnternet Şube ve Ziraat Mobilden başvuru yapılabileceği belirtildi. Bunun yanı sıra yapılan duyurunun devamında 50 bin liraya kadar alınan kredi için 36 ay vade imkanı bulunduğu belirtildi. Ayrıca 50 bin liradan fazla kredi kullanacak olan vatandaşların 24 ay vade imkanına sahip olduğu ifade edildi.

HESAPLARA AKTARILACAK

Olumlu değerlendirilen krediler, İnternet Şube ve Ziraat Mobilden hesaba aktarıldığı belirtilen duyuruda bankanın bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunduğu paylaşıldı.

YAPILAN DUYURU

Konu ile ilgili olarak Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Dijital Kredi ürünümüze İnternet Şube veya Ziraat Mobil üzerinden hemen başvurun, krediniz şubeye gitmeden hesabınıza geçsin.

Özellikler

İnternet Şube ve Ziraat Mobilden başvuru yapılabilir,

50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri olan krediler için 24 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Olumlu değerlendirilen krediler, İnternet Şube ve Ziraat Mobilden hesaba aktarılır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.