Ekonomi

BP – Axess akaryakıt kampanyası başladı! Katılım sağlayanlar 40 TL akaryakıt harcaması kazanacak

Son dönemlerde küresel ekonomi piyasalarında sert dalgalanmalar yaşandı ve bu dalgalanmalar devam ediyor. Özellikle Rusya’nın Ukrayna’ya işgal harekatına başlaması ile birlikte piyasalarda altın ve petrol fiyatları sert hareket etmeye başladı ve petrol fiyatları son 8 yılın zirvesine tırmandı. Öte yandan yurtiçinde enflasyon verileri de yükseliş gösterdi. Petrol fiyatlarındaki artış ve enflasyondaki yükseliş ile birlikte akaryakıt fiyatlarına da peş peşe zamlar geldi. Bu noktada araç sahipleri de akaryakıt istasyonlarının sunduğu kredi kartı kampanyalarını araştırmaya başladı. Dört gözle beklenen akaryakıt kampanyalarında bombayı BP patlattı. Axess kredi kartı ile BP istasyonlarında farklı günlerde yapılacak 150 TL ve üzeri 4 ödemede 40 TL fırsatı duyuruldu. İşte detaylar…

Kampanyanın Geçerli Olduğu Tarihler

Araç sahiplerinin dört gözle beklediği kredi kartı kampanyasını BP duyurdu. Gelen açıklamalara göre söz konusu kampanyada, Axess kredi kartı ile farklı günlerde yapılacak olan 150 TL ve üzeri 4 adet ödemede kampanya katılımcıları 40 TL kazanma şansı yakalayacak. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişilerin, katılımlarını 16 Şubat – 31 Mart 2022 tarihleri arasında sağlaması gerekiyor. Kampanyaya katılım sağlayan ve harcamalar sonrası chip para kazanan kişilerin hesaplarına yüklenecek olan chip paralar, 8 Nisan 2022 tarihine kadar BP istasyonlarında harcanabilecek.

Kampanyaya Katılım Yöntemleri

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen Axess kredi kartı sahiplerinin, Axess Mobil üzerinden “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak ya da Akbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından “BP” yazıp 4566’ya SMS göndererek kampanyaya katılması gerekiyor. Kayıt sağlayan kişilere bilgilendirme mesajı iletildikten sonra kişi kampanyaya katılım sağlamış olur. Kampanya katılımı sonrası kazanılan chip paraların, 8 Nisan 2022 tarihine kadar BP istasyonlarında akaryakıt ya da LPG alımlarında kullanılması gerekiyor.

Hangi Kartlar İçin Geçerli?

Kampanyaya katılım sağlandıktan sonra, aynı gün içinde yapılan 150 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahil olmayacak ve kampanya kapsamında işlemlerinde, BP istasyonlarında Akbank Axess POS terminalinden yapılması gerekiyor. Söz konusu kampanyadan Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Neo, Neo Business, Akbank kart, Akbank kart business, Axess KOBİ asıl ve bu kartların ek kartları yararlanabiliyor. Öte yandan Bank’O Card Axess kartları kampanyaya dahil edilmiyor.