Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Eğitim görenlere tek seferde 2 bin TL veriliyor! Ödemeler başlıyor: Yeni destek paketi hayata geçti

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuru İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığının resmi web sitesi üzerinden yapıldı ve İzmir’de ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşların üniversitede okuyan çocuklarına ödeme yapılacağı paylaşıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda üniversitede eğitim gören gençlere verilen desteğin ilk taksitinin ödendiği ve kalan 2 bin liralık kısmın tek seferde direkt olarak hesaplara geçeceği paylaşıldı.

2 BİN LİRA TEK SEFERDE HESAPLARA GEÇECEK

İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda sağlanan 3 bin 200 liralık desteğin 1200 liralık kısmının ödendiği ve kalan 2 bin liralık kısmın ise Mart ayı içinde tek seferde hesaplara geçeceği ifade edildi. Konu hakkında yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

YAPILAN DUYURU

“İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak kentimizde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerimizin üniversitede eğitim gören öğrencileri için sağladığımız 3.200 TL tutarındaki Üniversite Eğitim Desteği’nin ilk bölümü olan 1.200 TL Aralık 202’de hesaplara yatırılmıştır. 2000 TL’lik ikinci kısım ise Mart ayı içinde tek seferde yatırılacaktır”

ANLIK HABERDAR EDECEĞİZ

Bu ödemelere ilişkin herhangi bir gelişme olduğunda veya ödemelerin başlayacağı net tarih açıklandığında okuyucularımızı sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.