Kültür-sanat

Hazal Kaya Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu! ‘Dükkan Açık Kalmış’ Yorumları Viral Oldu

Netflix yapımı Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın galasına katılan başrol Hazal Kaya’nın ‘fermuarı açık’ kostümü sosyal medyada ‘Dükkan açık kalmış’ yorumlarıyla alay konusu oldu.

Netflix’te yayınlanmaya başlayacak olan Pera Palas’te Gece Yarısı’nın galasına katılan Hazal Kaya’nın açık fermuar detaylı tulumuna sosyal medyada yorum yağdı. Hazal Kaya’nın başrol oynadığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin galası dün akşam yapıldı. Galada iki farklı kıyafet giyen oyuncunun fermuar detaylı tulumu sosyal medya kullanıcıları tarafından hiç beğenilmedi. Kaya’nın kıyafeti için “Dükkan açık kalmış, bu nasıl moda oldu” yorumları yapıldı.

Galaya Hazal Kaya’nın Kıyafetleri Damga Vurdu

Başrollerinde Hazal Kaya, Tansu Biçer ve Selahattin Palalı’nın yer aldığı Netflix’te yayınlanacak olan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin dün akşam galası yapıldı. Bugün yayınlamaya başlayacak olan dizinin galasına Hazal Kaya’nın kıyafetleri damga vurdu.

“Dükkanın Açık Kalmış” Yorumu Yapıldı

31 yaşındaki Hazal Kaya, önde mavi renkteki bir abiye elbise giydi.  Oyuncu daha sonra da fermuar detaylı özel tasarım bir tulum tercih etti. Elbisesiyle çok beğenilen Kaya, tulumuyla da hiç beğenildi. Kaya’nın fermuar detaylı tulumu için “Düğmesi kopmuş gibi” ve “Dükkanın açık kalmış” yorumu yapıldı.