Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Tarihi zam sonrası akaryakıt indirimi! Bugün yakıt alacak sürücülere duyuru: Akaryakıt ve otogaza indirim başladı

İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden akaryakıt alımı için son dakika duyurusu yayımlandı. İş Bankasının kurumsal internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruda 31 Mart tarihine kadar Aytemiz istasyonlarından yapılacak olan yakıt alımında indirim yapılacağı ifade edildi. Banka tarafından yapılan duyuruda 31 Mart 2022’ye kadar Aytemiz istasyonlarından yapacağınız yakıt alımınızı Maximum Mobil’deki Pazarlama Araçta Öde içerisinde yer alan Aytemiz Mobil Ödeme ile yapmanız halinde tavsiye edilen yakıt litre fiyatında %1 avantaj sağlanacağı ifade edildi.

ARAÇTA ÖDEME DETAYLARI

Bankanın duyurusunun devamında avantajlı fiyatlar sadece benzin ve dizel ürünlerinde geçerli olup avantaj alınacak yakıtın üzerine ek litre olarak verileceği belirtildi ve kampanyadan yararlanılabilmesi için harcamaların Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içerisinde yer alan Aytemiz Mobil Ödeme ile yapılması gerekli olduğu ifade edildi. Ayrıca pazarama Araçta Öde uygulaması üzerinden yapılmayan harcamalar kampanyaya dahil edilemeyeceği bildirildi.

DAHİL OLAN İ,ŞLEMLER

Yapılan duyurunun devamında kampanyaya dahil olan işlemler de belirtildi ve bu işlemlerin “İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, Maximum Pati Kart)” olduğu ifade edildi.

DAHİL OLMAYAN İŞLEMLER

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

İş Bankası tarafından yapılan duyurunun devamında Türkiye İş Bankası A.Ş ve Aytemiz önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutacağı ifade edildi.