Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Türkiye geneli beklenen alışveriş kampanyası az önce başladı! 600 TL duyurusu yapıldı: 31 Mart’ta bitecek

Halkbank tarafından bir son dakika duyurusu yayımlandı. Bu duyuruda HepsiBurada ve N11’den alışveriş yapacak vatandaşlara özel kampanya başlatıldığı belirtildi. Halkbank’ın resmi web adresi üzerinden yapılan duyuruda HepsiBurada ve N11’de Paraf ile yapacağınız alışverişlerde 6 aya varan taksit imkanı sunulduğu bildirildi.

N11 ALIŞVERİŞ DETAYLARI

Yapılan duyurunun devamında kampanyanın ayrıntıları da paylaşıldı. Duyuruda 31 Mart 2022 tarihine kadar n11’de tek seferde yapılacak alışverişlerde vade farksız 6 aya varan taksit imkanı sunulduğu belirtildi ve peşin fiyatına 3 ve 4 taksit uygulaması sepet toplamı 300 TL ve üzeri, peşin fiyatına 6 taksit uygulaması ise sepet toplamı 600 TL ve üzeri siparişlerde geçerli olduğu bildirildi. Ayrıca kampanyaya ilişkin geriye dönük yararlandırma ve değişiklik yapılmayacağı vurgulandı.

Halkbank tarafından yapılan duyurunun devamında kampanyanın Paraf POS’undan yapılan işlemlerde geçerli olacağı bildirilirken vade farksız taksitler, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından taksit kısıtı kapsamında yer almayan ürünler için geçerli olduğu Paraf, Parafly, Parafree, sanal ve ek kartlar kampanyadan faydalanabileceği ve ticari kredi kartları için peşin fiyatına taksit uygulaması olmadığı bildirildi.

HEPSİBURADA ALIŞVERİŞ DETAYLARI

Yine kampanya 31 Mart 2022 tarihinde sona erecek. www.hepsiburada.com adresinden tek seferde yapılacak alışverişlerde vade farksız 6 aya varan taksit imkanı sunulacağı belirtilen duyuruda 400 TL altındaki alışverişlerde taksitlendirme yapılmayacağı 400 TL – 4.500 TL arası alışverişlerde peşin fiyatına 3 taksit , 3 taksit üzerindeki taksitlerde vade farkı uygulanacağı ifade edildi. Ayrıca duyurunun devamında 4.500 TL ve üzeri alışverişlerde peşin fiyatına 6 taksit , 6 taksit üzerindeki taksitlerde vade farkı uygulanacağı bildirilirken kampanyadan faydalanmak için ödeme esnasında ilgili taksitlerin seçilmesi gerektiği kampanyaya ilişkin geriye dönük yararlandırma ve değişiklik yapılmayacağı vurgulandı.

Kampanya Paraf POS’undan yapılan işlemlerde geçerli olacağı belirtilen duyuruda vade farksız taksitler, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından taksit kısıtı kapsamında yer almayan ürünler için geçerli olacaktır.