Ekonomi

Akbank’ın Kampanyasını Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! 5.000 TL Nakit, Üstelik Faizsiz Olarak Verilecek!

Akbank, ihtiyaç kredisi kullanarak nakit ihtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşlar için sınırları zorlayan kredi kampanyalarını duyurdu. Pandemi döneminde artan ekonomik zorluklarla birlikte birçok banka, kredilerde çeşitli kampanyalar sunarak maddi zorluk yaşayan ve nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için çeşitli fırsatlar sağlamıştı. Söz konusu dönemlerde nakde ihtiyacı olanlar için birçok kredi kampanyasını uygun koşullar ile sunan Akbank, son dönemlerde de fırsat kapılarını açmaya devam ediyor. Akbank, Akbank Mobil üzerinden müşteri olan vatandaşlara “Hoş Geldin Kredisi” sunuyor. Üstelik Akbank bu kredide %0 faiz imkanı sağlıyor. İşte detaylar…

Akbank’tan 0 Faizli Masrafsız 5 Bin TL

Pandemi döneminde birçok işyeri ve işletmenin kapanmak ya da kısıtlı saat aralıklarında çalışmak zorunda kalması ile birlikte birçok vatandaş, bankaların sunduğu çeşitli kredileri kullanmak durumunda kaldı. Söz konusu dönemde birçok banka vatandaşlara destek olmak amacı ile çeşitli kampanyalarını sunarken, Akbank da fırsat ürünleriyle vatandaşların karşısına çıkmıştı. Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer alan Akbank, bir kez daha sınırları zorlayan, vatandaşların nakit derdine ilaç olacak olan bir kampanya ile vatandaşların karşısına çıktı. Akbank, Akbank Mobil üzerinden müşteri olanlara Hoş Geldin Kredisi kampanyası dahilinde %0 faiz ve masrafsız 5.000 TL kredi imkanı sunmaya başladı.

Kampanyaya Katılım Süreci

Akbank tarafından sunulan 5 bin TL masrafsız ve faizsiz kredi, ilk kez uzaktan müşteri edinimi süreci ile Akbank müşterisi olan müşterilere sunuluyor. İsteyen vatandaşlar kredi başvurusunu “Başlangıç Ürünleri” sayfasında yer alan “İhtiyaç Kredisi” seçeneği ile gerçekleştirebiliyor ve müşteri temsilcisi ile görüntülü görüşme yapılıyor. Bu görüşmelerle “Akbanklı Ol” sürecini tamamlayanlar Akbank Mobil üzerinden bu krediden yararlanma hakkı elde ediyor.

Kampanya Detayları ve Başvuru Yolları

Belirtilen yollar ile Akbank müşterisi olan herkes 2 gün içinde %0 faizli krediye başvuruda bulunabiliyor. Akbank söz konusu kampanyada 5 bin TL’ye kadar ve 36 ay vadeye kadar 0 faizle kredi sağlıyor. Talepler banka tarafından değerlendirildiğinde, olumlu bulunması halinde müşterilere bu kredi imkanı sağlanıyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin şubeler üzerinden değil, Akbank Mobil ya da internet bankacılığı aracılığıyla başvuruda bulunması gerekiyor.