Ekonomi

Nakit ihtiyacı olanlar için PTT bekleneni duyurdu! En yakın PTT şubesine gidene 30 bin TL nakit desteği veriliyor

Türkiye’de gün geçtikçe ağırlaşan ekonomik koşullar, vatandaşların ceplerini yakmaya devam ediyor. Çoğu zaman gelir düzeyi aynı kalmaya devam etse de gider seviyeleri artış gösterdiği için vatandaşlar da bir çıkış yolu aramaya başlıyor. Maddi anlamda bir nefes almak isteyen ve bunun için bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerinden kendilerine en uygun olanları araştıran vatandaşlar, bu noktada PTT’nin Aktifbank işbirliği ile sunduğu ihtiyaç kredisi ile karşılaşıyor. Borç kapatma kredisi olarak da bilinen bu ihtiyaç kredisi ile vatandaşlar birçok yere olan borçlarını böylece tek bir çatıda toplayabiliyor. Peki PTT’nin sunduğu ihtiyaç kredisinde şartlar nasıl? İşte detaylar…

30 Bin TL’ye Kadar İhtiyaç Kredisi Fırsatı

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için ihtiyaçların giderilebilmesi adına kredi desteğini sunan PTT, bu kapsamda 30 bin TL’ye kadar nakit desteği sunmaya devam ediyor. PTT tarafından sunulan ve nakit ihtiyaçların giderilmesi adına kullanılabilecek olan bu krediler için isteyen vatandaşlar en yakın PTT şubesine giderek başvuruda bulunabiliyor. PTT üzerinden gerçekleştirilen başvurusu kabul edilenlerin hesabına söz konusu nakdi destek anında yatırılıyor.

PTT İhtiyaç Kredisi Şartları ve Geri Ödeme Tablosu

PTT’nin Aktifbank aracılığı ile sunduğu bu kredide vatandaşlara 30 bin TL’ye kadar finansal destek sunuluyor. Bu kapsamda, bu kredi türünde ayrıca 36 aya kadar vade imkanı ve %2,99’dan başlayan faiz oranları da sunuluyor. Bu şartlar altında sunulan ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, kredi başvurularını PTT şubeleri üzerinden gereken belge ve bilgilerle birlikte yapabiliyor. PTT tarafından sunulan 30 bin TL ihtiyaç kredisinde 36 ay vadede %2,99 faiz oranı ile aylık taksit ödemeleri de 1.497 TL olarak hesaplanıyor. Aktifbank’ın internet bankacılık kolu olan N Kolay, bu noktada %2,99 faiz oranını, kredi notu en yüksekte olan vatandaşlar için sunuyor.

Borç Kapatma Kredisi Esnek Ödeme Koşulları

PTT tarafından verilen borç kapatma kredisinde ise kredi limiti 50 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. Bu noktada, çeşitli borçları olan vatandaşlar PTT’nin sunduğu bu krediden yararlanarak bu borçlarını kapatabiliyor ve belirlediği ödeme yolları ile borçlarını PTT’ye ödemeye başlıyor. Ayrıca bu kredi türünde vatandaşlara kredi ödemelerinde 3 ay erteleme seçeneği de sunuluyor. Böylece borçlu vatandaşlar da maddi anlamda bir nefes alabiliyor.