Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Kamuda daimi olarak çalışacak temizlik personelleri alınıyor! Başvurular yakında bitiyor!

Kamuda daimi olarak çalışmak isteyenler için yeni bir personel alımın başladığı duyuruldu. Buna göre Kütahya Belediyesi Özel Güvenlik Personel tarafından belediye çalıştırılacak 100 temizlik personelinin alınacağı duyuruldu. Başvuruların başladığı kamu temizlik görevlisi alımında son başvurular önümüzdeki günlerde alınacak.

Kamuda daimi olarak çalışacak temizlik personelleri alınıyor. Daimi kadroya 100 temizlik personel alınacak. Yapılacak olan alımların 85 tanesi çöpçü kadrosu, 15 tanesi de çöp kamyonu sürücüsü için olacağı duyuruldu. Erkek adayların başvurabileceği personel alımında başvuru şartları ve süresi ayrıca açıklandı.

DENEME SÜRESİ VAR

Kamu personel alım ilanı için yayımlanan ilan metninde adayların 2 aylık bir deneme sürecinin olacağı ve bu süreç içerisinde performansından verim alınmayan kişilerin iş akdine son verileceği belirtildi.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Kamu temizlik görevlisi alımları başvuruları 4 Mart 2022 tarihinde başlamış olup, 8 Mart 2022 saat17.00’ye kadar devam edeceği belirtildi. Başvuruların şahsen alınmayacağı www.kutahya.bel.tr/isbasvurusu.asp üzerinden yapılacağı belirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

En az 18 yaşında olmak

Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak,

Askerlikle ilgisi bulunmamak

Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak

22/5/2003 tarihli ve 4857 Sayılı İş Kanununun 30. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık aylığı almaya hak kazanmamış olmak veya emekli olmamak,

İşe başlatılacak personelin en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir.

İşe başlatılacak personelin, Katı Atık Sıkıştırma ve Taşıma Operatörlük belgesine sahip olması veya işe başlarken söz konusu belgeyi idareye sunması gerekmektedir.

İşe başlatılacak personelin sağlık durumunun sahada ve vardiyalı olarak çalışmaya uygun olması gerekmektedir,

İşe başlatılacak personelin fiziksel ve zihinsen herhangi bir engelinin bulunmaması gerekmektedir

İşe başvuran adayların, mülakat görüşmesi tarihinde herhangi bir işte çalışmıyor olduğunu SGK dökümü ile belgelemesi gerekmektedir.

İşe başlatılacak personelin Kütahya/Merkezde ikamet etmesi gerekmektedir.

Şoför olarak işe başlatılacak personelin, kamyon kullanmaya uygun ehliyetlerinin (en az C sınıfı sürücü belgesi) SRC 2- SRC 4 ve Psikoteknik belgelerinin bulunması, alanında deneyimli olması gerekmektedir.

Şoför olarak işe başlatılacak personelin; ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın, arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin tam teşekküllü resmi sağlık kurumlarından alınacak sağlık raporu ile belgelendirebilecek durumda olması gerekmektedir.