Gündem

Rusya Ukrayna savaşı sanat camiasını da vurdu! Ünlü aktör savaşta hayatını kaybetti: Biraz önce açıklandı

Ünlü aktör Pasha Lee Ukrayna ordusuna gönüllü olarak katılmıştı. Geçtiğimiz günlerde Rus ordusu tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu ünlü aktör hayatını kaybetti. Sevenlerini yasa boğan Lee, Aslan Kral ve Hobbit gibi filmlerde rol almıştı.

ŞEHİR SAVUNMASI

Rusya’nın 24 Şubat sabahı Ukrayna’ya başlattığı askeri harekatta 12. güne girilirken; iki taraf arasında yaşanan çatışmalar tüm hızıyla sürüyor. Rus ordusunun başkent Kiev sınırlarına kadar geldiği ve Ukrayna halkının ise şehir savunmasına hazırlandığı öğrenildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Son olarak; geçen günlerde orduya katılan ünlü Ukraynalı aktör Pasha Lee’nin Ukrayna’nın Irpin bölgesinde Rus ordusu ile girdiği çatışmada hayatını kaybettiği duyuruldu. Ünlü aktörün Aslan Kral, Hobbit gibi filmlerin dublajında da görev yaptığı paylaşıldı. Ayrıca ünlü aktörün geçen günlerde ülkesini savunmak için orduya gönüllü olarak katıldığı bildirildi.

“UKRAYNA İÇİN SAVAŞIYORUZ”

Sosyal medyayı savaştaki son durumu paylaşmak için sık sık kullanan Lee, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda “48 saattir bombalanıyoruz ama yüzümüz hala gülüyor çünkü Ukrayna için savaşıyoruz” notunu düşmüştü.

Lee’nin oynadığı yapımlar arasında Meeting of Classmates, The Fight Rules, Selfie Party, Zvychayna Sprava sayılabilir. Lee son olarak 2021 yapımı Provincial’de oynamıştı.