Bilim, TeknolojiGündem

WhatsApp kullananlara son dakika duyurusu! Yeni sürüm resmen yayımlandı: Bundan sonra tamamen değişiyor

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp için flaş gelişme meydana geldi. WhatsApp’ın Android için yeni beta sürümü 2.22.7.1 yayınlanırken bu sürümde bir süredir konuşulan yeni bir özelliğin daha geliştirildiği paylaşıldı.

KULLANICILARI MEMNUN EDECEK

WhatsApp, resim, fotoğraf ve videolara çizim yapmayı sağlayacak bir özelliği geliştiriyor. WhatsApp, Google Play Beta Programı aracılığıyla yeni bir güncelleme yayınladı. Bu kapsamda sürüm 2.22.7.1’e yükseltilirken güncelleme ile beraber yeni özellikler de paylaşıldı. Dikkat çekici yeni bir işlev kullanıcıları memnun edeceğe benziyor.

ÖZELLİKLER DİKKAT ÇEKTİ

Bu yeni güncelleme kapsamında WhatsApp, kullanıcıların bir kalem yardımıyla resimlere ve videolara çizim yapmasını sağlayacak bir işlevi düzenliyor. Mevcut kaleme ek olarak WhatsApp, iki yeni kalemi daha bu işleve entegre edecek. Bunun yanı sıra test edilen bir diğer özellik ise görüntü bulanıklaştırma oluyor.

BALONLAR DAHA KOYU YEŞİL OLACAK

Daha önce bu işlevin iOS’a geleceği ortaya çıkmıştı ve artık Android için de çalışmalar var. Bunun yanı sıra bir diğer test aşamasındaki özellik ise WhatsApp masaüstü sürümünde. Buna göre, artık sohbet balonları daha koyu yeşil olacak ve karanlık mod gelecek.

WhatsApp, yeni çizim araçlarını gelecekteki bir güncellemede yayınlamayı planlıyor. Bu özellik geliştirilme aşamasında olduğu için beta test kullanıcıları tarafından kullanılamıyor.