Ekonomi

QNB Finansbank ve ING Bank borcu olanlar için müjdeyi verdi! Borç kapatma kredisinde örnek geri ödeme tabloları

Türkiye’de özellikle de pandemi döneminde birçok vatandaş, işyeri ve işletmelerin kapanması ile birlikte girilen ekonomik zorluklarda bankaların sunduğu kredilerden ve kredi kartlarından yararlanmak durumunda kaldı. Geliri azalan ve giderleri aynı kalan ya da artan vatandaşlar, çareyi genellikle ertelemeli geri ödeme koşullarında alınan kredilerde ya da kredi kartlarında buldu. Ancak bu kredilerin ve kredi kartlarının da borç dönemleri gelince, vatandaşlar da kara kara düşünmeye başladı. Birçok yere borcu olan ve borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünen vatandaşlar için QNB Finansbank ve ING Bank, borç kapatma kredilerini sunmaya başladı. Bu sayede vatandaşlar, borçlarını tek bir noktada toplayarak, ödeme planı ile rahat bir nefes alabilecek.

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi

Bir ihtiyaç kredisi türü olarak sunulan borç kapatman kredisi, vatandaşların borçlarını tek bir çatı altında toplayıp, belirlediği geri ödeme yöntemleri ile düzenli ödeme yapmasını ve önünü görmesini sağlıyor. Bu noktada QNB Finansbank, borç kapatma kredilerinde %2,20’den başlayan faiz oranlarını sunuyor. QNB Finansbank borç kapatma kredisinde, 10 bin TL kredide 36 ay vadede %2,20 faiz oranı ile aylık taksit ödemesi 433,77 TL olarak hesaplanıyor.

ING Bank Borç Kapatma Kredisi

Birçok yere olan kredi ve kredi kartı borçlarını tek bir yere toplamak ve ödemelerini de tek bir düzen içinde yapmak isteyen vatandaşlar için kapılarını açan ING Bank, borç kapatma kredilerinde %1,79’dan başlayan faiz oranları sunuyor. ING Bank’ta borç kapatma kredisinde 36 ay vadede 10 bin TL kredide, %1,79 faiz oranı ile aylık taksit ödemesi 402 TL olarak hesaplanıyor. Ayrıca vade sonunda bu kredide ödenecek toplam tutar da 14.461,56 TL olarak belirleniyor.