Genel

Beklenen sonuçlar 21.30’da açıklanıyor!

Büyük ikramiyeyi kazanmak isteyenler internet üzerinden Süper Loto çekiliş sonuçlarını araştırmaya devam ediyor. Peki, Süper Loto çekiliş sonuçları bu akşam saat kaçta açıklanacak? Büyük ikramiye ne kadar? 8 Mart Süper Loto çekiliş sonuçları ve merak edilenler haberimizde..

Şanslı numaraları ile sonuçları merak edenler için 8 Mart Süper Loto çekilişi akşam açıklanacak. MPİ’nin resmi Youtube kanalından da canlı olarak yayınlanacak olan çekiliş sonuçları akşam saat 21.30’dan sonra belli olacak.

SÜPER LOTO NASIL OYANIR?

1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 4 TL’dir. İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

HAFTANIN 3 GÜNÜ OYANANIYOR?

Süper Loto çekilişi haftanın 3 günü oynanıyor. Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü oynanan Süper Loto sonuçları birazdan açıklanacak. Çekiliş sonuçları belli olduktan kısa bir süre sonra resmi web sayfası üzerinden yayınlanıyor.