Ekonomi

Yapı Kredi faturalarınızı neredeyse yarı yarıya ödemeye talip oluyor! Talimat verenlerin tüm faturaları ödenecek

Vatandaşlar, son dönemlerde ekonomik anlamda birçok dert ile baş etmek durumunda kalıyor. Zira yüksek enflasyon verileri, artan döviz kurları, emtia piyasalarındaki belirsizlikler, üst üste ve yüksek oranlarda gelen zamlar derken bir de bunlara belli dönemlerde fatura giderleri ekleniyor. Birçok maddi kalemi düşünmek ve buna göre hareket etmek durumunda kalan vatandaşlar için Yapı Kredi, işlevsel bir bankacılık hizmetini devreye soktu ve vatandaşları faturayı düşünme derdinden kurtarmak için fırsatını duyurdu. Otomatik fatura talimatı hizmeti ile Yapı Kredi müşterilerine 100 TL’ye kadar hediyeler sunacağını açıkladı. Bu hediye paralar ile Yapı Kredi müşterileri faturalarını yarı yarıya indirebilecek! İşte detaylar…

Yapı Kredi Kampanyasını Duyurdu

Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer alan ve özel bir banka olarak hizmet ve ürünlerini sunan Yapı Kredi, müşterilerini fatura ödeme derdinden kurtarmayı hedefliyor. Bunun için Yapı Kredi, otomatik fatura talimatı veren müşterileri adına bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında Yapı Kredi müşterileri, vadesiz mevduat hesapları üzerinden ya da World Business kartları aracılığıyla verecekleri  yeni otomatik fatura ödeme talimatları karşılığında 100 TL’ye kadar hediye puan kazanabilecek. Ayrıca bu kampanyada verilen talimatların sayısı da hediye paraları etkiliyor.

Ne Kadar Çok Talimat, O Kadar Çok Kazanç

Yapı Kredi tarafından duyurulan söz konusu kampanya dahilinde, vadesiz mevduat hesabı üzerinden ya da World Business kartı üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı verenlere, ilk talimat karşılığında 10 TL, 2 yeni talimat karşılığında 25 TL, 3 yeni talimat karşılığında 45 TL, 4 yeni talimat karşılığında 70 TL ve 5 yeni talimat karşılığında 100 TL puan verilecek. Talimat sayısı arttıkça Yapı Kredi müşterileri daha çok para puan kazanabilecek. Kampanyaya katılmak isteyenlerin TALIMAT yazarak boşluk bırakıp TCKN ile birlikte 4470’e SMS göndermesi gerekiyor.