Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

13 milyon emekliye tamamen geri ödemesiz anında 1.750 TL para veriliyor: Hesaplara yatmaya başladı! Kontrol edin

Denizbank tarafından emeklilere ek ödeme duyurusu yapıldı. Bu duyuru ile beraber emeklilere geri ödemesiz 1.750 TL ek ödeme yapılacağı ifade edildi. Emekli maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere anında 1.750 TL nakit para verileceği bildirildi. Aylık 1.500 TL altında maaş alanlara 675 TL, Aylık 1.500 TL ile 2.500 TL arasında maaş alanlara 850 TL, 2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 1.000 TL verileceği belirtildi ve 1 otomatik ödeme talimatına ek 750 TL promosyon ödemesi yapılacağı vurgulandı.

1.750 TL NAKİT PARA VERİLİYOR

Denizbank tarafından bu konu hakkında yapılan duyuruda “Emekli maaşınızı şubelerimize gelmenize gerek kalmadan Mobil Bankacılık uygulamamızdan veya e-devlet üzerinden bankamıza aktarabilir, 1,750 TL’ye varan promosyon fırsatından faydalanmak için 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü vererek ve 1 otomatik fatura talimatı vererek promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

BORÇ OLARAK YANSITILIR

Söz konusu kampanyanın 31 Mart’a kadar devam edeceği belirtildi ve promosyon bedelinin 3 yıllık peşin olarak ödendiği ifade edildi. Söz konusu paraların emeklilerin hesabına aktarılacağı ifade edilerek fatura talimatının 3 yıl taahhüt süresinde iptal edilmesi veya 3 ay üstü üste otomatik ödenmemesi durumda kıstalyevme hesabı yapılarak kalan süre promosyon ceza tutarı hesabınıza borç olarak yansıtılacağı vurgulandı.

AYRINTILI BİLGİ

Son olarak bankanın resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda “Kampanya 31.03.2022 tarihine kadar geçerlidir. DenizBank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir. Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

Ayrıntılı bilgi için “https://www.denizbank.com/kampanya/emeklilere-ozel-kampanyalar/emekli-buyuklerimize-tl-nakit-hediye-40542” web adresi ziyaret edilebilir.