Editörün Seçtikleriİş İlanlarıKamu PersonelleriKpss A Memur Alım İlanlarıKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

Bakanlığa 524 Sözleşmeli Personel Alınacak! İşte Alım Yapılacak İller Ve Boş Kontenjanlar

Ticaret Bakanlığınca yayımlanan ilana göre bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 524 sözleşmeli personel alınacağı duyuruldu. Adaylar 22 Mart 2022 tarihine göre başvurularını tamamlayabilecek.

Ticaret Bakanlığı’nın Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, çeşitli illerde görevlendirilmek üzere 41 muayene memuru, 309 gümrük muhafaza memuru ve 174 büro personeli olmak üzere toplam 524 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Adaylar başvurularını 15-22 Mart tarihleri arasında gerçekleştirecek. 41 muayene memurunun alımı sözlü sınavla gerçekleştirilecek. 309 gümrük muhafaza memuru alımı için uygulamalı (fiziki yeterlilik) ve sözlü sınav süreci olacak. 174 büro personeli, KPSS puan sıralaması esas alınarak açıktan atama suretiyle görevlendirilecek.

Adaylar Ne Zaman Nasıl Başvuru Yapabilir?

Adaylar ilana başvurularını, dijital ortamda 15 Mart 2022 tarihinden 22 Mart 2022’ye kadar tamamlayabilecekler. Sınavlara katılmak isteyen adaylar, Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek.

Alım Yapılacak İller Ve Boş Kontenjanlar

Sonuçlar Bakanlığın Sitesinden Duyurulacak

Başvuru sonuçları ile sözlü sınav tarihi, saati ve yeri daha sonra “www.ticaret.gov.tr” internet adresinin “Duyurular” bölümünde ilan edilecek. Adaylar, sınavlarına ilişkin bilgileri Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecek. Başarılı olan adayların listesi Bakanlığın sitesinden paylaşılacak. Adaylar yerleştirme sonuçlarına ilişkin bilgileri, Kariyer Kapısı üzerinden öğrenebilecek.