Genel

Az önce İzmir’de deprem oldu! Çevre illerden hissedildi!

Gelen bir son dakika haberine göre Kandilli Rasathanesi deprem olduğunu duyurdu. Kandilli’nin yaptığı açıklamasında Ege Bölgesi’nde deprem olduğunu açıkladı. Kandilli depremin Ege Denizi’nde olduğunu duyururken, depreme ilişkin son verileri de aktarmaya başladı. AFAD tarafından da yapılan açıklamaya göre de depremin İzmir’de meydana geldiği duyuruldu. İşte o veriler..

Son dönemlerde meydana gelen peş peşe depremler herkesi tedirgin etmeye başladı. Meydana gelen deprem sonrasında vatandaşlar deprem bilgilerini araştırmaya başladı. Az önce deprem mi oldu? Nerede deprem oldu? ve Türkiye’deki son depremler şu şekilde..

KANDİLLİ RASATHANESİNİN VERİLERİ

Kandilli Rasathanesi Ege Denizi’nde Milli Adası Güneyinde deprem olduğunu duyurdu. Saat 21.00’de meydana gelen depremin büyüklüğü 3,7 olarak ifade ederek, derinliğin 7,9 km olduğu aktarıldı.

AFAD DA AÇIKLADI

Kandilli Rasathanesi sonrasında AFAD tarafından da deprem açıklaması geldi. AFAD yaptığı açıklamasında depremin 3,7 büyüklüğünde olduğu ve merkez üssünün İzmir Dikili olduğu belirtildi. Depremin derinliği 3,20 km olarak açıklandı.

13 MART DEPREM Mİ OLDU? İŞTE SON DEPREMLER