Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Maaş kartı olan herkese ek ödeme yapılacak! Paket bugün onaylandı: Maaş hesaplarına 8 bin TL yatıyor

Maaş kartı olan yani maaş hesabı olan vatandaşlara 8 bin liraya kadar nakit para verileceği belirtildi. Bu ödemeler için vatandaşların başvuru yapması gerekiyor ve başvuru onaylanırsa paralar maaş hesaplarına veya belirtilen başka bir hesaba aktarılıyor. Başvuru onaylandığında nakit para alınabiliyor ve 36 ay vade ile geri ödeme yapılıyor. Banka kartlı vatandaşlara yönelik son dakika kampanyasında 8 bin liraya kadar nakit verildiği belirtildi ve 36 aya kadar geri ödeme vade seçeneği olduğu paylaşıldı. Ek kredi ödemesi almak istiyorsa banka kredi notunun yüksek olması ve daha önce kredi ve banka kartı kullanmış olması gerekmektedir.

90 GÜN ERTELEMELİ KREDİ

Nakdi kredi kullanan vatandaşlar, kredi başvurularını belirtilen koşullar altında hemen yapabilirler. Birçok bankanın başlattığı bu eylemlere katılan vatandaşlara ilk kredi taksit ödemesini 90 gün erteleme fırsatı sunuluyor. Her banka tarafından 3 ay geri ödemesiz kredi fırsatı sunulmasa da birçok banka tarafından sunuluyor. Vatandaşlar internet şubesi, mobil bankacılık ve şubeler üzerinden başvuru yapabilir ve kredi kullanabilir. Bu kullanılan krediler maaşın olduğu hesaba aktarılabileceği gibi yeni açılan bir hesaba da aktarılabiliyor.

GARANTİ BANKASINDAN KULLANABİLİRSİNİZ

Garanti Bankası’ndan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan maaş kartı olana 8 bin liraya kadar nakit para verilebileceği belirtildi. Nakit alan vatandaşlar ise 36 ay vade ile geri ödeme yapabileceği belirtildi. Garanti Bankası’nın mobil uygulaması üzerinden aldıkları bu kredi ödemesinin ardından bankanın yüksek limitli borç yapılandırma kredisi kampanyasına katılarak ihtiyaç kredisi kullanabiliyor ve işlem yapabiliyor.

QNB FİNANSBANK DUYURDU

TC Kimlik numarası ile  Finansbank’tan ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabileceği belirtildi. Finansbank’ın başlattığı bu kampanyada, kredi kullanan kişiler krediye onay verirlerse en yakın banka şubesinden sadece kimlik ibraz ederek ihtiyaç kredisi kullanabileceği belirtildi. Bunun yanı sıra Qnb Finansbank üzerinden kredi kullanacak vatandaşlar 8 bin liraya kadar nakit para alabilirler.