Ekonomi

Market alışverişi yapacak olanlar listeleri hazırlasın! ŞOK marketler 16 Mart’tan itibaren geçerli indirimli aktüel ürünlerini duyurdu!

Türkiye’de perakende market zincirleri arasındaki indirim yarışı hız kesmeden her hafta yeni ürün katalogları ile devam ediyor. BİM marketler, A101 marketler ve ŞOK marketler arasındaki indirimli aktüel ürünler yarışında vatandaşlar, kendilerine en uygun fiyatları gözden geçirerek, ihtiyaçları doğrultusunda bütçelerine uygun alışverişler yapmayı hedefliyor. Her hafta indirimli aktüel ürünler ile uygun fiyatlara yapılan alışverişlerde ŞOK marketler bu haftanın ürün kataloğunu yayınladı. ŞOK marketlerde 16 Mart tarihinden itibaren geçerli olmak üzere satışa sunulacak olan ürünlerde yok, yok! İşte detaylar…

ŞOK Marketlerde 16 Mart İndirimleri

ŞOK marketlerde bu hafta indirimli aktüel ürünler arasında, teknolojik ürünler kataloğunda Fenoti 32” HD Ready uydu alıcılı LED TV 1.999 TL fiyatı ile raflarda yer alacak. Öte yandan Öznur Köşe takımı ile mobilya ihtiyaçları da giderilebilecek. Mobilya ihtiyaçları için Öznur Köşe takımı ise 1.999 TL fiyatından satışa sunulacak. Bir diğer yandan mutfak gereçlerinde de ŞOK marketlerde indirimli aktüel ürünlerde Alpina ankastre fırın 2.299 TL fiyatıyla, Kaöerol 69,90 TL fiyatıyla ve çaydanlık da 199 TL fiyatıyla raflardaki yerini alacak.

Gıda Ürünlerinde Fiyatlar

Bu hafta ŞOK marketlerde indirimli aktüel ürünlerde temel gıda ürünleri de dikkatleri çekecek. ŞOK marketlerde bu hafta Mis markalı Gurme klasik beyaz peynir 699 gram 45 TL fiyatıyla, süzme peynir ise 500 gram 21,95 TL fiyatıyla satışa sunulacak. Lio markasıyla salamura siyah zeytin ise 39,95 TL fiyatıyla raflarda olacak.

ŞOK Marketlerde Ramazan Kampanyası

16 Mart tarihinden itibaren ŞOK marketlerde geçerli olacak olan indirimli aktüel ürünlerin yanı sıra ŞOK marketlerde Ramazan Ayı boyunca da çeşitli indirimler ve kampanyalar müşterileri bekleyecek. Ramazan Ayı’na özel gıda ve tatlı ürünleri kampanya dahilinde olacak ve ayrıca 25 TL üzeri alışverişlerde Lipton, Finish, Nuga ve Namet markalı ürünlerde de indirimler olacak.