Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

Kamu kurumunda 20-50 yaş arasında çalışabilecek personel alımı başladı!

İŞKUR Kamu Kurum Dışı İşçi Alımı üzerinden yeni bir ilan yayımlandı. Buna göre kamu kurumunda 0-50 yaş arasında çalışabilecek personel alımının başladığı duyuruldu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı için aranan şartlar, başvuru tarihleri ve şekli yayımlanan ilanda ayrıca açıklandı. Balıkesir Erdek SYD Vakfı personel alım detayları haberimizde..

SYDV bünyesine geçici olarak çalışabilecek temizlik görevlisi alınıyor. Başvurular 10 Mart tarihinde başlamış olup, 16 Mart tarihine kadar devam edecek. Çalışacak adayların çalışma saati ise 08.30 – 17.30 olarak açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunmak isteyenlerin taşıması gereken başvuru şatları şu şekilde açıklandı:

T.C. vatandaşı olmak

Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak

En az ilkokul mezunu olmak

20 yaşını tamamlamış 50 yaşını doldurmamış olmak

Kamu haklarından mahrum sayılmamak

Adli sicil kaydı bulunmamak

Görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmamak

Geriatri bölümü, yaşlı ve engelli bakım hizmetleri, hasta ve yaşlı refakatçiliği gibi bölümlerden mezun olanlar ya da MEB’e bağlı kurs merkezlerinden düzenlenen bölümlerle ilgili sertifika sahibi olan ve lise mezuniyeti bulunanlara öncelik verilir.

Erdek ilçesinde ikamet ediyor olmak

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Klik fotokopisi, diploma fotokopisi, sağlık raporu, 2 adet vesikalık fotoğraf, ikametgah belgesi, vukuatlı aile nüfus kayıt örneği, adli sicil kaydı

BAŞVURU BİLGİLERİ

Telefon: 0 266 835 78 30

E-Posta: erdeksydv@ttmail.com

Başvuru Adresi: Alattin Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No: 33/A1 Erdek Balıkseir