Kültür-sanat

Yasak Elma hayranlarını üzen haber geldi!

FOX TV ekranlarında uzun bir süre yayınlanan ve Pazartesi akşamlarının en beğenilen dizileri arasında olan Yasak Elma’dan kötü haber geldi. Başrollerinde Eda Ece ve Şevval Sam gibi önemli isimlerin olduğu Yasak Elma izleyenleri bu habere çok üzülecek..

Yasak Elma son dakika haberine göre dizide Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay koronavirüse yakalandı. Usta oyuncunun salgına yakalanması sonrasında sete ara verdiği belirtildi.

BU AKŞAM YENİ BÖLÜM YOK

Beşinci sezonuyla izleyenleri ekranların başına kilitlemeye devam eden Yasak Elma yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak.

Dizinin yönetmeni olan Ece Erdek Koçoğlu’nun ikinci defa koronavirüse yakalanması haberinden sonra dizi oyuncularından birinin daha salgına yakalandığı duyuruldu.

TEST SONUCU POZİTİF ÇIKTI

Gelen habere göre dizide Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay’ın da test sonucunun pozitif çıktığı açıklandı. Dizinin başrol oyuncusunun salgına yakalanması sebebiyle yeni bölümün ekrana yetişmeyeceği belirtildi. Bu sebeple dizi bir hafta ara veriyor.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Bunun üzerine izleyenler Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? Sorusuna cevap arıyor. Yasak Elma stok bölümlerinin bitmesi sebebiyle dizi bu hafta ekranlara gelmeyecek. Yasak Elma yeni bölüm 21 Mart tarihinde izleyenlerle buluşacak.