Ekonomi

Sıfır otomobil sahibi olmak artık hayal değil! Ford dev kampanyasını duyurdu, bayilerde sıra oluştu

Türkiye’de pandemi süreci, salgının sağlık alanlarındaki etkisinin yanı sıra ekonomik alanlardaki sert etkisi altında geçti. Henüz bitmemiş olan pandemi sürecinin başlaması ile birlikte artan enflasyon oranı, zamları da beraberinde getirdi. Hemen hemen her üründe fiyat artışı yaşanırken, pandemi sürecinde fiyat artışlarına en çok maruz kalan sektörlerden biri de otomobil sektörü oldu. Pandemi sürecinde hızla yükselen otomobil fiyatlarından sonra araç sahibi olmak isteyen birçok kişi, bu hayallerini ertelemek zorunda kaldı. Öte yandan bankaların sunduğu taşıt kredilerinde de faiz oranları güncellenince, araç sahibi olmak isteyenler için zorlu süreç başladı. Ancak bu noktada devreye Ford girdi ve Ford, sıfır araç alım işlemlerinde eşsiz bir kredi kampanyası başlattı…

Ford’dan Düşük Faizli Kredi

Türkiye’de ve dünyada en çok tercih edilen otomobil markalarından biri olan Ford, araç sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için yola çıktı. Ford, 31 Mart 2022 tarihine kadar Ford’a gelenler için Fiesta, Focus ve Kuga modellerinde otomobil satın alma işlemlerinde %0,99 faiz oranı, 12 ay vade seçeneği ile 100 bin TL kredi fırsatının kapılarını açtı. Ford tarafından sunulan bu kredi kampanyası, gerçek kişilerin bireysel olarak kullandıkları 100 bin TL rFordFinans kredilerinde geçerliliğini koruyor. Ford’un sunduğu bu özel kredi kampanyasında ayrıca bir defaya mahsus olmak üzere 549,82 TL’lik dosya masrafı da kişilerden tahsis ediliyor.

FordFinans Kredi Kampanyasında Geri Ödemeler

Ford’un sıfır otomobil alımlarında sunduğu FordFinans kredi kampanyasında %0,99 faiz oranı ile 12 ay vadede kullanılan 100 bin TL kredide, aylık taksit ödemsi 8 bin 990,76 TL olarak hesaplanıyor. Ford bu kredi kampanyasında düşük faiz oranının yanı sıra geri ödemelerde de çeşitli avantajlar ve seçenekler sunuyor. İsteyen Ford müşterileri bu kredinin geri ödemelerinde eşit taksitli ya da son taksit balon ödemeli seçeneklerini tercih edebiliyor.