Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Akbank ve Fibabanka duyurdu: Ev hanımlarına anında 49.000 TL veriliyor! Başvuran bugün parasını almaya başladı

Herhangi bir geliri olmayan ev hanımları için nakit kredi fırsatı duyurusu paylaşıldı. Akbank ve Fibabanka tarafından ev hanımlarına gelir belgesiz nakit kredi verileceği bildirildi. Normal koşullar kapsamında tüm bankalar vatandaşlara nakit kredi verirken gelir belgesi olmayanlara bazı bankalar tarafından kredi verilmiyor. Geliri olmayan vatandaşlara bankalar geri ödeme yapamayacaklarından kaynaklı olarak para vermezken bazı bankalar da gelir belgesi olmayan vatandaşlar için kampanya düzenliyor ve kredi ödemesi yapıyor.

50 BİN LİRAYA KADAR ÖDEME

Akbank tarafından da müşterilere bazı kampanyalar sunuluyor. Akbank müşterisiyseniz herhangi bir gelir belgesi göstermeksizin 50 bin liraya kadar nakit para verilebileceği ifade edildi. Kullanılan 50 bin liraya kadar olan krediler için de 36 ay vade imkanı bulunuyor. Ayrıca krediler için faiz oranı yüzde 2,41 oluyor.

15 BİN LİRA VERİLİYOR

Fibabanka, Türkiye piyasalarında faaliyet gösteren diğer bankalarla rekabet edebilmek amacıyla önemli karar aldı. Gelir belgesi beyan edemiyorsanız Fibabanka tarafından 15 bin TL veriliyor ve 36 ay vade imkanı sunuluyor. Bu kredi için de yüzde 1,61 faiz oranı işletiliyor. Kredi kullanan vatandaşlar atlık 1429 TL taksitle geri ödeme yapabiliyorlar.

BAŞVURU DETAYLARI

Fibabanka ve Akbank tarafından gelir belgesiz kredilere mobil bankacılık üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Mobil bankacılığa şifreniz ile erişim sağladığınızda başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra kimliğinizle beraber banka şubesine giderek başvuru işlemi yapabilirsiniz.