Ekonomi

Vakıfbank mesleğe yeni başlayanlara belgesiz finans desteği veriyor! Tek tıkla başvuru mümkün!

Bankalar zaman zaman çeşitli meslek gruplarına, yaş gruplarına ya da farklı kategorilere göre çeşitli promosyonlar sunuyor. Çoğu zaman emekli vatandaşları kapsayan bu promosyonlar, öte yandan meslek gruplarına göre de karşımıza çıkabiliyor. Asgari ücretliler için sunulan destekler gibi bu kez de Vakıfbank, avukatlara yönelik finansal desteklerini başlattı. Vakıfbank, mesleğe yeni başlayan ya da var olan işinin büyütmek isteyen avukatlar için finansal desteklerini sunuyor. Düşük ve avantajlı faiz oranları ve esnek ödeme planları ile Vakıfbank avukatlar için kredi paketi veriyor. Vakıfbank’ın avukatlar için sunduğu kredide detaylar…

Vakıfbank Avukatları da Unutmadı

Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer alan ve bir kamu bankası olarak hizmet ve ürünlerini sunan Vakıfbank, avukatlar için finans desteklerini geliştirdi. Buna göre Vakıfbank, ortalama piyasa koşullarına göre uygun faiz oranlarını ve geri ödeme seçeneklerini sunmaya başladı. Vakıfbank, mesleğe yeni adım atmış olan avukatlar için 20 bin TL’ye kadar kredi fırsatı sunarken, bu kredide 3 aydan 36 aya kadar da vade seçeneği sunmaya başladı. Vakıfbank’ın sunduğu bu ihtiyaç kredisinde faiz oranları ise %1,85’ten başlıyor. Öte yandan halihazırda mesleğini sürdüren avukatlar içinse 3 bin TL’den 125 bin TL’ye kadar kredi imkanı ile 36 aya kadar vade seçeneği, %1,79’dan başlayan faizlerle sunuluyor.

Avukatlara Özel İhtiyaç Kredisinde Ödeme Tablosu

Vakıfbank Avukatlara Özel İhtiyaç Kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar başvurularını da kendilerine en uygun şekilde yapabiliyor. Başvuruda bulunmak isteyen avukatlar şubeden, Vakıfbank Mobil üzerinden veya internet bankacılığı aracılığıyla başvuruda bulunabiliyor. Bu şartlar altında halihazırda avukatlık mesleğini yürütenler için 50 bin TL’lik kredide 36 ay vadede %1,79 faiz oranı ile aylık taksit ödemesi 2.008,57 TL olarak hesaplanıyor. Ayrıca bir defaya mahsus olmak üzere bu kredide 250 TL kredi tahsis ücreti ödeniyor.