Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Ev hanımları, öğrenciler ve işsizlere evde ek iş veriliyor! İŞKUR son dakika duyurdu: Banka hesaplarına 6.000 TL veriliyor

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu doğrultuda İŞKUR’dan öğrenciler ve işsizler için bir duyuru yapılırken evde ek iş imkanlarıyla birlikte 6 bin liraya kadar para kazanabilecekleri belirtildi ve evde oturarak ek iş yapılabileceği ifade edildi. Evde Ek İş yaparak para kazanmak isteyenler için işçi alımları devam ederken bu tür alımlara ev hanımları, öğrenciler ve işsizlerin başvuru yapabildiği paylaşıldı.

EK İŞ ŞARTLARI

Vatandaşlar tarafından Evde Ek İşçi Başvuru Şartları Nedir? sorusunun yanıtı araştırılıyor. İŞKUR tarafından da bu noktada çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda şartlar paylaşılırken şu şekilde ifade edildi:

“Evde paketleme işine başvuracak erkek adaylar askerliklerini yapmış olmalı, 18 Yaşını Doldurmuş olmalı, 50 yaşından küçük olunmalı, Anayasal düzene karşı bir suç işlememiş olmamak, Daha önce kamu çalışanı ise yüz kızartıcı bir suç işlememiş olmalı, Kamu haklarından mahrum olmamalı, Emekli maaşı alınmamalı”

6 BİN LİRAYA KADAR PARA VERİLECEK

Evde paketleme işi olarak da bilinen ilanlara başvuru yapmak isteyenlerin İŞKUR üzerinden de başvuru yapabileceği belirtilirken WEB sitesi üzerinden başvurular sonuçlandığında işe giriş yapılacak ve aylık kazanç 2 bin 500 lira ile 6 bin lira arasında olacağı vatandaşlara aktarıldı.

Evde ek iş ya da paketleme işi yapmak isteyenler İŞKUR internet sitesinden sisteme giriş yaparak başvuru yapılabiliyor. Sisteme giriş yapıldıktan sonra part time seçeneğini seçmeye dikkat etmelisiniz.