Gündem

Tüm Türkiye bunu konuşuyor! Hakkari’de polis arabasında 52 kilo patlayıcı bulundu!

Gelen bir son dakika haberine göre Hakkari’de tüm Türkiye’yi şoke eden bir olay yaşandı. Hakkari’de bir polis memurunun arabasına gizlenmiş bir şekilde 52 kilo 500 gram patlayıcı ele geçirildi. Son dakika haberinin detayları haberimizde..

Son dakika Hakkari haberi tüm Türkiye’nin ağzını açık bıraktı. Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde sürücülüğünü İstanbul’da aktif olarak görev yapan bir polis memurunun aracından yüksek miktarda patlayıcı çıktı. Gizlenmiş ve zula haline getirilmiş patlayıcılar Yüksekova TEM Büro Amirliği görevlilerine teslim edildi.

133 PARÇA HALİNDE ZULA YAPILMIŞ OLARAK BULUNDU

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin çıkışında polis memurunun aracı durduruldu. Yapılan aramalar sonrasında stepne havuzunun alt kısmına yapılan zula içerisine gizlenmiş bir şekilde 133 parça halinde 52 kilo 500 gram patlayıcı ele geçirildi.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Konuya ilişkin A.K. isimli şüpheli gözaltına alındı. Gerekli tahkikatlar yapılmak üzere Yüksekova TEM Büro Amirliği görevlilerine teslim işlemi yapıldı. Kişinin İstanbul’da görev yaptığı gelen bilgiler arasında..