Editörün SeçtikleriEkonomiGündemİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıPersonel Alımı

Az önce bekçi alımı ilanı yayımlandı! 4.650 TL maaşla bekçi alımı başvurusu başladı: 18-55 yaş arası herkes başvuru yapabilir

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile bekçi alımı ilanları yayımlandı. Bu ilanlar doğrultusunda çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapılacağı belirtildi ve bu alımların farklı illerde yapılacağı vurgulandı. Daha öncesinde Resmi Gazete’de yayımlanan karar ileEGM’ye 3 bin bekçi alımı için kadro ihdası yapılmıştı. Bu ihdas kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bekçi alımı ilanı bekleniyor ancak henüz ilan yayımlanmadı. Bu ilan yayımlandığında kamupersoneli.net olarak okuyucularımızı anlık olarak haberdar edeceğiz. Ankara, İstanbul ve Kocaeli illerinde Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ilanlar yayımlandı ve çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapılacağı ifade edildi.

BEKÇİ ALIMI YAPILIYOR

Genel şartlara haiz olanlar özel şartlara da haiz olduklarında ilanlara başvuru yapabilirler. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda bekçi alımı yapılacağı belirtildi. EGM Bekçi alımını kapsamadığı paylaşılırken bu alımların özel sektör için olduğu bildirildi. EGM bekçi alımı ilanı henüz gelmezken özel sektör 18-55 yaş arası adayların başvuru yapabildiği bekçi alımı ilanları İŞKUR’un resmi web adresi üzerinden yayımlandı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu bekçi alımı için başvurular da İŞKUR üzerinden yapılacaktır. Bu doğrultuda adaylar e-Devlet şifreleri ile giriş yaparak başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir. Link üzerinden açılan sayfada İş Yeri Türüne ‘Özel’ seçilecek, İl bölümünden de Ankara, İstanbul veya Kocaeli seçilerek arama yapılacak ve ilanlar listelenecek.

GENEL ŞARTLAR

Tabii bunun yanı sıra ilanlara başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Genel şartlar ise şöyle oluyor:

T.C. Vatandaşı olmak,

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

Başvuruda bulunulacak il içerisinde ikamet ediyor olmak.

İlanlar için TIKLAYIN.