Genel

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alım sonuçları açıklanma tarihi! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık bakanlığı 10 bin sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Başlayan başvurualr bu akşam 23.59’da sona erecek. Peki, başvurular bittikten sonra sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alım kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları açıklanma tarihi ve detaylar haberimizde..

Sağlık Bakanlığı daha önce yayımladığı 10 bin sürekli işçi alımına ilişkin şu paylaşımı yapmışı:

Sağlık Bakanlığından:

1.4857 sayılı iş Kanunu ile mezkür Kanuna dayanılarak çıkarılan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına işçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Bakanlığımız taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 10.000 sürekli işçi alımı yapılacaktır.

  1. Adaylar, ilanlara Türkiye iş Kurumu (iŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresinden ulaşabilir.
  2. Başvurular, Türkiye iş Kurumu (iŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 15/03/2022 – 21/03/2022 tarihleri arasında elektronik (online) kullanıcı girişi yapılarak alınacaktır.

KURA ÇEKİLECEK

Başvuru yapanlar arasından kura çekimi ile alımlar gerçekleştirilecek. Bakanlık işçi değerlendirmesini kura sistemi ile yapacağını duyurdu. Kura çekimi tek bir adreste belirtilen adreste ve saatte yapılacak. Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekiminin Ankara’da yapılacağı belirtildi. Kura bilgileri şu şekilde:

Kura Yeri : ANKARA

Kura Tarihi : 06.04.2022

Kura Saat Dilimi : Gün Boyunca (09:00 – 18:00)

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusu da merak konusu oldu. İŞKUR üzerinden Bakanlığa iletilen Nihai liste sonucuna göre Bakanlık 6 Nisan 2022 tarihinde uygulayacağı işlemler için kuranın önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.