Editörün SeçtikleriEkonomiEmniyet PersoneliGündemKamu Personelleri

O sektörde çalışan milyonlarca işçiye müjde! Her ay maaşlara 300 TL ek ödeme yapılacak: Az önce onaylandı, 5 yıl devam edecek

Yüzbinlerce emniyet çalışanını yakından ilgilendiren çok önemli bir anlaşma yapıldığı paylaşıldı. Bu doğrultuda promosyon anlaşması duyurusu yapılarak Emniyet Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından çok önemli bir paylaşım yapıldı.

MAAŞLARA 300 LİRA EK ÖDEME YAPILACAK

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün duyurusuna göre maaşlara ek ödeme verileceği belirtildi. Ayrıca bu ek ödemelerin 6 ayda bir memur maaş zammı tutarınca arttırılacağı ifade edildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Vakıfbank arasında promosyon anlaşması imzalandı. Promosyon protokolü kapsamında Emniyet Teşkilatı’nın tüm personelinin maaşlarına her ay 300 TL tutarında ilave ödeme yansıtılacağı vurgulandı.

YAPILAN DUYURU

İlave ödeme miktarı 6 ayda bir yapılacak memur maaş zammı oranında da artırılacak. Yapılan protokolün süresi ise 5 yıl geçerli olacak. Yapılan açıklama ise şöyle oldu:

“Genel Müdürlüğümüz ve Vakıfbank arasında imzalanan yeni promosyon protokolüne göre Emniyet Teşkilatının tüm personelinin maaşlarına her ay 300 TL ilave ödeme yansıtılacaktır.

Ayrıca bu miktar 6 ayda bir yapılacak memur maaş zammı oranında artırılacaktır.

Protokolün süresi 5 yıl olacaktır. Tüm personelimize duyurulur.”