Gündem

Son günlerde bebek ölümleri arttı! O illerde bebek ölümlerine soruşturma başlatıldı!

Son günlerde çeşitli illerden bebek ölüm haberleri peş peşe gelmeye başladı. Üç ayrı ilden 3 ayrı bebek ölümü sonrasında ekipler soruşturma başlattı. Detaylar haberimizde..

Gelen son habere göre Aksaray’ın Eskil ilçesinde 7 aylık bebek yatağında cansız bir şekilde bulundu. Bir diğer yandan Balıkesir ve Antalya’dan da peş peşe bebek ölüm haberleri geldi. Üç ayrı ilde meydana gelen üç bebek ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.

AKSARAY

Muhammet Mustafa ve eşi Keziban İriş, 7 aylık bebekleri Umut Selam İriş’i yatağında hareketsiz buldu. Aile daha sonra hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi.

Olay yerine gelen sağlık ekibi bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin yapmış olduğu inceleme sonrasında bebeğin cenazesi otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.

ANTALYA

Bir diğer olay da Antalya’da meydana geldi. Antalya’nın Kepez ilçesinde Suriyeli aile 2 aylık kız bebeklerini yatakta ölü buldu. Antalya Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yaşayan Suriyeli aile 2 aylık bebekleri Cana Hasan’ı yataklarında hareketsiz buldu. İhbar üzerine eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Bebeğin cenazesi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

BALIKESİR

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir bebek beşikten düşerek hayatını kaybetti. Gelen bilgiye göre Yavuz ve Emine B. Çiftinin 9 aylık bebekleri Deniz Taylan bebek, sabah saatlerinde beşikten düştü. Yerde hareketsiz kalan bebek özel hastaneye götürüldü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bebeğin cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken ekipler olaya ilişkin soruşturma başlattı.