Editörün Seçtikleriİş İlanlarıKamu PersonelleriKpss B Memur Alım İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

Cumhurbaşkanlığı açıkladı! Kamuya 5 bin 64 personel alınıyor! Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak?

2022 yılı ile birlikte çeşitli kamu kurumları yüklü personel alımı yapacaklarını peş peşe duyurmaya başladı. Son olarak Sağlık Bakanlığı 10 bin sürekli işçi alımı yapacağını açıklamasından sonra bir alımın da Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesine yapılacağı açıklandı. Konuya ilişkin son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yapıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yapmış olduğu son dakika açıklamasında kamuya 5 bin 64 personel alımının yapılacağını duyurdu. Yapılan duyuru ardından kamu kurumunda görevli olmak isteyenler 5 bin 64 personel alımı ne zaman başlayacak? Tarım ve Orman Bakanlığı 5 bin 64 personel alımı başvuruları nasıl yapılacak? sorularının cevabını araştırmaya başladı.

TOPLAM DA 5 BİN 64 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Tarım ve Orman Bakanlığımızın taşra teşkilatlarında, Orman Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü emrinde görev yapmak üzere toplam 5 bin 64 personel alımı yapılacaktır” dedi.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Kadro dağılımına ilişkin de konuşan Oktay, “Mühendis, veteriner hekim, pilot, orman muhafaza memuru, laborant, biyolog, sağlık teknikeri, güvenlik görevlisi gibi kadrolarda istihdam edilmek üzere alınacak bu personellerimizin bakanlığımıza, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.