Editörün SeçtikleriEkonomiGündemİş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel Alımı

Duyuru az önce yayımlandı: Tarım Bakanlığı, OGM ve DSİ 5 bin personel alımı yapacak! İşte kadro dağılımı ve detaylar

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay personel alımı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Oktay açıklamalarında Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatları, Orman Genel Müdürlüğü ve DSİ emrinde görev yapmak üzere 5 bin 64 personel alımı yapılacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatları, Orman Genel Müdürlüğü ve DSİ emrinde görev yapmak üzere 5 bin 64 personel alımı yapılacağını açıkladı.

5 BİN PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay açıklamalarında bugün yeni bir adımın müjdesini paylaştığını belirterek Tarım ve Orman Bakanlığının taşra teşkilatlarında DSİ ve Orman Genel Müdürlüğünde görev yapmak üzere toplam 5064 personel alımı yapılacağını vurguladı.

Ayrıca Fuat Oktay açıklamalarında mühendis, veteriner hekim, pilot, orman muhafaza memuru, laborant, biyolog, sağlık teknikeri, güvenlik görevlisi gibi kadrolarda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağını paylaştı.

BAKAN KİRİŞÇİ DE DUYURDU

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Bakan Kirişçi paylaşımında bakanlıkta görev yapmak üzere gerçekleştirecekleri 5 bin 64 kişilik yeni istihdamın Türkiye’ye ve gençlere hayırlı olmasını diledi.

KADRO DAĞILIMI

Bununla beraber Bakan Kirişçi açıklamalarında bakanlığa, 2 bin 560 Orman Muhafaza Memuru, bin 447 Mühendis, 392 Veteriner Hekim, 196 Destek Personeli, 182 Büro Personeli, 100 koruma Güvenlik Görevlisi, 50 Bekçi, 24 Avukat, 23 Laborant, 23 Biyolog, 23 Diğer Teknik Hizmet Personeli, 12 Pilot, 10 Tekniker, 10 Sağlık Teknikeri, 6 Teknisyen ve 6 Helikopter Makinisti alımı yapılacağını belirtti.