Kültür-sanat

Gönül Dağı Dizisi Hayranlarına Müjde! Bomba 2 Yeni Transfer

TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’na 2 yeni oyuncu daha katılıyor. Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’na 58. bölümde 2 yeni oyuncu dahil olacak.

Yayına başladığı ilk günden bu yana sevilerek izlenen Gönül Dağı, izleyicilerini ekrana kilitleyemeye devam ediyor. Gönüllere taht kuran ve anlattığı hikaye ile herkesin sevdiği diziler arasına adını yazdıran dizi, her bölümünde hem güldürüyor, hem de hüzünlendiriyor. Sevilen diziye 58. bölümde 2 yeni oyuncu dahil oluyor.

Katılacak Oyuncular Belli Oldu

Diziye katılan iki isim, Selami’nin (Eser Eyüboğlu) abisi İlhami ve ablası Melahat karakterini canlandıracak. Mustafa Şen ve Dilek Denizdelen rekortmen projenin ekibine katılıyor.

Dizide Kimler Rol Alıyor?

“Bozkırda Bir Anadolu Masalı”nı anlatan dizinin başrollerini ise Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Bozkırda bir Anadolu masalı ve unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı dizisinde Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Güliz Aybay, Cemil Şahin, Ufkum Kalaoğlu, Sevilay Gültekin, Oya İloğulları ve Cem Kurtoğlu da rol alıyor.