Genel

Hayırlı Cumalar mesajları: En çok beğenilen Cuma mesajları 2022! Yeni, resimli, ayetli, dualı Cuma mesajları!

Müslüman aleminin heyecanla beklediği Cuma günü geldi çattı. Vatandaşlar Cuma vaktinden önce sevdiklerinin Cuma’sını kutlamak ve onlara hayırlı cumalar diyebilmek için en güzel Cuma mesajları araştırmasını yapıyor.

Müslümanlar tarafından mübarek gün olarak adlandırılan Cuma gününün gelmesi ile birlikte cumanız mübarek olsun mesajları araştırması hız kazandı. Sevdiklerini hatırladıklarını göstermek isteyenler en güzel, ayetli, kısa, uzun ve resimli Cuma mesajlarını araştırıyor. İşte en güzel 25 Mart Cuma mesajları ve Cumanız mübarek olsun sözleri haberimizde:

İslam alemi için önemi büyük olan Cuma gününde eller semaya açılarak dua edilecek. Vatandaşların araştırdığı Cuma mesajları için sizlere en güzel yeni, resimli, ayetli ve özlü Cuma mesajlarını derledik.

25 MART CUMANIZ MÜBAREK OLSUN SÖZLERİ

Efendimiz Hazreti Muhammed’e, aile efradına ve bütün ashab-ı güzînine salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz; dualarımızı kabul buyur Rabbimiz!..Dualarımızın kabul akibetlerimizin güzel olması temennesiyle hayırlı cumalar.

Bir dua gönderiyorum hepinize, sağIık, mutIuIuk, huzur olsun, sevdikleriniz yanınızda, dünyanız barış dolsun, AIlah’ın selamı üzerinize olsun hayırIı cumalar dilerim.

BiIdirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kuran-ı Kerimi, kaIbimizin baharı, gönIümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap HayırIı Cumalar Bütün kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allahım. Hakkımızda en hayırlı kapıyı aç. Hayırlı cumalar dilerim.

Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı nurlu cumalar.

Ya Rabbi! Her Yerde Haddini Bilen, Gönül Aynasını Silen, Mahşerde Beraat Edip Yüzü Gülen Kullarından Eyle Bizleri. !! (Amin) Hayırlı Nurlu Cumalar.

Hayırlı cumalar dilerim. Yüce Allah mübarek Cuma-ı şerif hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eylesin.

Hayırlı Cumalar. Allah’ım; bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar.

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (sav) şefaati üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme. Hayırlı cumalar.

Cuma gününüzü tebrik eder, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Mevladan niyaz ederim. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.