Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Ziraat Bankası kartı olanlara duyuru yapıldı! Büyük avantaj verildi: Ay sonu bitecek

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda 31 Mart 2022 tarihine kadar Bankkart’ın kredi kartı özelliği ile JUMBO Mağazalarında 2-7 taksitli işlemlerde +3 taksit verileceği paylaşıldı. Ayrıca bu duyuruda kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. Yapılan duyuruda kampanya kapsamında 2-7 taksitli ödemelerde +3 taksit seçmeli olarak kart sahibine sunulacağı bildirildi.

HANGİ DURUMLARDA GEÇERLİ OLACAK

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyurunun devamında kampanyadan yararlanmak için işlem esnasında satış yetkilisine + taksit talebinizi hatırlatmanızda fayda bulunduğu belirtilerek artı taksit kampanyası sadece Bankkart’ın kredi kartı özelliği ile Bankkart yetkili üye işyerlerinde 2-7 taksit arası işlemlerde geçerli olduğu bildirildi.

SONRADAN DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAK

Duyurunun devamında kampanyadan taksit özelliği olan Bankkart ve Bankkart Başak kart sahibi müşterilerimiz faydalanabileceği belirtilerek kampanyalı işleminize ilişkin detaylı bilgi slip üzerinde bulunacak olup, seçilen + taksit koşuluna ilişkin sonradan değişiklik yapılmayacağı vurgulandı.

Taksit sayısının toplamı, ilgili sektör için yasal düzenlemeler ile belirlenen taksit sayısını aşamayacaktır. Bireysel ve ticari kartlar için uygulanan azami taksit sayısı yasal düzenlemelere göre farklılık gösterebilmektedir.