Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Son dakika devlet bankası akaryakıt fiyatlarına müdahale etti! Türkiye geneli akaryakıt fiyatlarına indirim yapıldı: Sadece 3 gün geçerli olacak

Vakıfbank tarafından akaryakıt fiyatlarına müdahale edildi. Bu kapsamda akaryakıt fiyatları için yeni bir kampanya düzenlendi. Bu kampanya kapsamında kazanılan puanlar ile benzin ve motorin alımına indirim yapılacağı ifade edildi. . Vakıfbank internet sitesinden alınan bilgilere göre 31 Mart tarihine kadar akaryakıt sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 4 adet 200 TL ve üzeri alışverişe 35 TL Worldpuan hediye edileceği aktarıldı. Bu puanlar ise bir sonraki akaryakıt alımına kullanılacak ve 35 TL indirim yapılabilecek.

AKARYAKITA 35 TL İNDİRİM

Vakıfbank tarafından yapılan duyuruda kampanyanın müşteri bazında geçerli olduğu belirtilerek ek kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil olduğu belirtildi ve bir müşterinin kampanyadan en fazla 35 TL puan kazanabileceği aktarıldı.

Aynı gün tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır. Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

25 NİSAN’DA GERİ ALINACAK

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, sanal kartlar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, e-ticaret, iade, iptal ve puan kullanımı işlemlerinin dahil olmadığı belirtildi. Ayrıca yapılan duyuruda kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 9 Nisan 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabileceği aktarıldı.

Worldpuan’ların son kullanım tarihi 24 Nisan 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 25 Nisan 2022 tarihinde geri alınacaktır. TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.