Ekonomi

Kredi kartı borcunu kara kara düşünenlere eşsiz bir fırsat geldi! Bu banka taksitlendirme ve 3 ay borç erteleme kampanyasını başlattı!

Bankacılık sektörü gün geçtikçe büyüyor ve bankalar her geçen gün daha fazla müşteriye ulaşıyor. Bu da her geçen gün daha fazla bankacılık ürün ve hizmetinin kullanılması anlamına geliyor. Dünyada bankacılık ürün ve hizmetleri arasında en çok kredi kartı ürünleri kullanılıyor. Ülkemizde de yoğun ve fazla şekilde kullanılan kredi kartları, beraberinde borç sorunlarını da getiriyor. Türkiye’de her yıl milyonlarca insan kredi kartı borçlarından dolayı icralık oluyor. Bankalar, kredi kartı borçlarını ödemeyen müşterilerine belli bir süre uyarıda bulunduktan sonra durumu artık avukatlara devrediyor ve borçlular için yasal süreç başlıyor. Bu süreç e-haciz, icra işlemlerine kadar gidebiliyor. Tam da bu noktada Vakıfbank, kredi kartı borcu olanlar için inanması güç bir fırsat sunuyor. İşte detaylar…

Vakıfbank’tan Borçlulara Özel Kampanya

Vakıfbank’tan Worldcard sahibi olan vatandaşlar, kredi kartı borçlarını hiç geciktirmeden, anında yapılandırma imkanına sahip olabiliyor. Banka tarafından yapılan duyurulara göre Vakıfbank kredi kartı borcu olanlar, borçlarını ilk 3 ay ertelemeli şekilde 12 taksite bölebiliyor. Daha önce böyle bir imkan sunmamış olan Vakıfbank, şimdi müşterilerine kredi kartı borç yükünden kurtulmaları için eşsiz bir fırsat sundu. Bir kamu bankası olarak hizmet veren ve ilk kez bu yönde bir kampanya düzenleyen Vakıfbank, aylık %1,80 faiz oranı, ilk 3 ay ertelemeli ve 12 ay taksitli uygulama ile borcun miktarına bakılmaksızın yapılandırma imkanı tanıyor.

Borç Yapılandırma Başvuru Yolları

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada herhangi bir borç tutarı ya da kart cinsinin belirtilmemiş olması, her kredi kartı sahibinin ve her miktardan borcun bu kampanyaya dahil olabileceğini gösteriyor. Bu sayede borcu olanlar borçlarını hem erteleyebilir hem de yapılandırarak düzenli şekilde ödemeye başlayabilir. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen Vakıfbank müşterilerinin ERTELE yazarak 5724’e SMS göndermesi, 12 ay taksitlendirme için de TAKSİTLENDİRME yazarak 5724’e SMS göndermesi gerekiyor. Ayrıca mobil bankacılık, telefon ve internet bankacılığıyla da bu başvurular yapılabiliyor.