Ekonomi

Telefonunu değiştirmek isteyene Akbank’tan cazip indirim teklifi! Kampanya dahilinde 5 bin indirimli iPhone alma şansı!

Bankalar, müşterileri ve ilk kez müşterisi olacaklar için cazip kampanyalar ve promosyonlar sunmaya devam ediyor. Her ne kadar bu kampanya ve promosyonlar genellikle krediler ve kredi kartlarında olsa da çeşitli çekiliş ve avantajlı fırsat paketleriyle de bankalar müşteri portföylerini genişletmenin yollarını da arıyor. Bu kapsamda bir yeni cazip teklif de Akbank’tan geliyor. Daha önce birçok kez müşterileri için kampanyalarını duyuran Akbank, bu kez de telefon almayı düşünen ya da telefonunu değiştirmeyi düşünen müşterileri için eşsiz bir kampanya sunuyor. Akbank müşterileri bu kampanya sayesinde piyasa şartlarının oldukça altında, uygun fiyatlar karşılığında iPhone sahibi olma şansı yakalıyor. İşte detaylar…

Akbank Müşterilerine Özel İndirimli iPhone

Akbank’ın, dünyanın en büyük teknoloji markalarından biri olan Apple’ın Türkiye distribütörü Troy ile yapmış olduğu işbirliği sayesinde Akbank müşterileri indirimli iPhone sahibi olma şansı yakalıyor. Akbank müşterilerine özel iPhone tekliflerinin yer aldığı bu kampanya dahilinde eski telefonunu götürenler, 5 bin TL’ye varan indirimlerden yararlanabiliyor. Akbank Mobil’e özel olarak bu avantajlı indirim kampanyasının yanında bir de 1.000 TL indirim ile iPhone SE satın alma fırsatı bulunuyor. Bir diğer yandan benzer şekilde Akbank Mobil’e özel olarak Akbank müşterilerinin 1.300 TL indirim ile iPhone 11 alma şansı bulunuyor.

Kampanya Dahilinde Yer Alan Telefonlar

Dünyanın en büyük markalarından biri olan Apple’ın resmi distribütörü Troy tarafından Akbank Mobil’e sunulan bu özel teklif, Akbank Mobil uygulaması üzerinde “Kampanyalar” bölümünde bulunuyor. Sadece Akbank Mobil üzerinden erişilebilen bu kampanyada bulunan Apple ürünlerinde 3 ay vadeli kredi seçenekleri de yer alıyor. Kampanya dahilinde yalnızca iPhone SE ve iPhone 11 akıllı telefonları yer alıyor.