Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Acil para ihtiyacı olan emekli veya çalışanlara anında 40.000 TL nakit para veriliyor! Duyuru bugün yayımlandı: Paranızı bugün alabilirsiniz

Garanti BBVA tarafından son dakika kampanyası başlatıldı ve duyurusu da bankanın kurumsal internet sitesi üzerinden yapıldı. Bu kapsamda çalışan veya emekli nakit para sıkıntısı çeken vatandaşlara 40.000 TL para verileceği belirtildi. Ayrıca nakit para alacak olan vatandaşların 36 ay vade ile geri ödeme yapabilecekleri belirtildi. Bu nakit parayı alabilmek için emekli olmanın dışında çalışanlar için 3 aydır sigortalı olarak çalışıyor olmak gerektiği ifade edildi.

36 AY VADE İLE 40 BİN TL ALABİLİRSİNİZ

Garanti Bankası Bahar, kredi kampanyası olarak da geçen bu kampanyaya katılacak olan vatandaşların banka kredi puanı 1100 ve üzerinde olması durumunda hızlı bir şekilde kredi onay alabilecekleri belirtildi. Bu noktada vatandaşlar 40 bin TL nakit para alabilir ve kullanılan bu kredinin geri ödemesi 36 ay vade ile yapılacaktır.

50 BİNİ GEÇERSE 24 AY VADE OLACAK

Acil nakit ihtiyacı olması durumunda Garanti BBVA şubeleri üzerinden bu kredi kampanyasına başvuru yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra bankanın internet sitesi üzerinden veya mobil uygulama kullanıyorsanız Garanti BBVA mobil üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapılırken talep edilen tutar bölümüne 40.000 TL yazılarak veya başka bir tutar girilerek başvuru yapılabilir. Ancak 50 bin liranın üstüne bir tutar talep edildiğinde geri ödemelerin 24 ay vade ile yapılabileceği aktarıldı.

EN AZ 3 AYDIR SİGORTALI OLMAK GEREKİYOR

Nakit ihtiyacı olan kişiler eğer Garanti Bankası üzerinden yapılan yeni Kredi kampanyasına başvuru yapmak istiyorsa bankanın resmi internet sitesine girerek başvuru yapabilirsiniz. Garanti Bankası 40.000 TL’ye kadar yapmış olduğu bu kampanyadan ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere 36 ay vadeye kadar kredi vereceğini duyurdu.

Başvuru yapmak isteyen vatandaşların Garanti BBVA şubeleri üzerinden de başvuru yapabilecekleri belirtildi. Burada sadece kimliğiniz ile başvuru yapabileceğiniz belirtildi. Başvuru yapan vatandaşların emekli değilse en az 3 aydır aynı iş yerinde sigortalı olarak çalışıyor olması gerekiyor.