Editörün Seçtikleriİş İlanlarıKamu PersonelleriKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel AlımıSağlık PersoneliSözleşmeli Personel Alım İlanları

Kamu hastanesine 18 yaşını tamamlamış hastane personeli alımı yapılıyor! Nöbet sistemiyle çalışabilecekler başvuracak!

Kamuda personel olarak çalışmak isteyenler için yeni bir iş ilanı yayımlandı. Buna göre kamu hastanesinde 18 yaşını tamamlamış ve nöbet usulü çalışacak hastane personeli alımının yapılacağı duyuruldu. Alımlarda KPSS şartı aranacak. Hastane personel alım ve ilan detayları haberimizde..

Gelen son kamu personel alım ilanına göre Gaziantep Üniversitesi Hastanesine lise ve ön lisans mezunları arasından sağlık personeli kadrosuna atama yapılacak. Yapılacak atamada KPSS puanının kullanılacağı duyuruldu. Adayların taşıması gereken genel ve özel şartlar ayrıca açıklandı.

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR YAPILACAK?

Kamu hastanesinde görev almak isteyenler için başvuruların 1 Nisan tarihinde başladığı ve 15 Nisan tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Başvuruda bulunmak isteyen adayların, üniversite personel daire başkanlığına şahsen müracaat etmesi gerektiği açıklandı. Posta yolu ile yapılan başvurualr geçersiz sayılacak.

Başvuru Genel Şartları

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  2. Taksirli Suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak,
  3. Başvuru tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak,
  4. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak,
  5. 657 sayılı Kanununun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engeli bulunmamak,

Başvuru Özel Şartlar

1- Başvuracak adayların, başvurduğu nitelik kodunun karşısında yer alan aranılan niteliklerin tamamını taşıyor olması ve bunu belgelendirmeleri gerekmektedir.

2- 2020 yılı KPSS sınavına girmiş olmak. (Lisans mezunları için KPSS P3, Önlisans mezunları için ise KPSS P93) Adayların KPSS puanı ile başvurduğu nitelik kodunda aranan öğrenim şartına uygun olması gerekmektedir.

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kuruntundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumun bulunmaması.

Başvuru İçin İstenen Belgeler

1) KPSS Sonuç Belgesi

2) Tecrübe istenilen pozisyonlar için meslek kodunu gösterir SGK hizmet dökümüyle birlikte resmi veya özel kuruluşlardan başvuru tarihleri içerisinde alınmış iş deneyim belgesi (Islak imzalı olarak başvuru formuna eklenecektir.)

3) Sertifika istenilen pozisyonlar için ilgili belgenin aslı veya onaylı sureti,

4) Nüfus Cüzdan Sureti, (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

5) Diploma veya Mezun Belgesi, (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

ALIM YAPILACAK KADROLAR