Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Benzin ve motorinden sonra müjde geldi: LPG otogaza çok büyük indirim yapıldı! 30 Nisan son tarih

Petrol Ofisi istasyonlarından akaryakıt veya otogaz alımı yapan otomobil sahiplerine çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu doğrultuda yeni kampanya kapsamında LPG alımında 40 TL puan hediye edileceği belirtildi. Bu puanlar kazanıldıktan sonra bir sonraki otogaz alımında kullanılacak ve 40 TL indirim yaptırılabilecektir. PO tarafından yapılan duyuruda Petrol Ofisi Mobil uygulamasına üye olup Positive Card üyesi istasyonlarımızdan toplamda yapacağınız 500 TL ve üzeri POGaz alımınıza 40 TL değerinde Positive Puan hediye edileceği belirtildi. Bununla beraber kampanyadan yararlanabilmek için plakanızı kaydettikten sonra, istasyonumuzda ilk yakıt alımınızda marketlerimizde yer alan POS’larımızda plakanızı doğrulamayı unutmayın uyarısı da yapıldı. Kampanyanın ayrıntılarının içerdiği duyuruda “Plakanızı doğruladıktan sonra, artık aracınızla istasyonlarımızda yaptığınız tüm alımlarınızdan otomatik olarak puan kazanır ve kampanyalarımızdan faydalanırsınız.” ifadelerine yer verildi.

LPG ALIMINA 40 TL İNDİRİM

PO tarafından yapılan duyurunun devamında 500 TL POGaz alımınıza 40 TL Positive Puan kampanyasından faydalanmak için mobil uygulamaya yakıt alınacak plaka ile kaydolmak ya da yine yakıt alınacak Positive Card ile mobil uygulamaya kaydolmak gerektiği belirtildi ve kampanyanın kayıtlı Plaka ya da Positive Card ile, kampanyaya katılan Positive Card üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından 15 Mart-30Nisan tarihleri arasında yapılacak olan POGaz yakıt alımlarında geçerli olduğu aktarıldı.

40 TL PUAN KAZANILACAK

Bununla beraber kampanyadan 40 TL değerinde Positive Puan kazanmak için farklı günlerde yapılacak işlemler kampanya kapsamında değerlendirileceği belirtilen duyuruda kampanyanın kişi bazında olduğu kampanya kapsamında bir kullanıcı en fazla 40 TL değerinde ek Positive Puan kazanabildiği aktarıldı.

Duyurunun devamında 100 Positive Puan 1 TL değerinde yakıta denk geldiği belirtildi ve kampanyada kazanılan puanlar anında yüklenir ve 15.05.2022 tarihine kadar kampanyaya katılan Positive Card üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından yalnızca yakıt alımlarında geçerli olduğu aktarıldı.

KİMLER FAYDALANAMAZ?

İndirimli işlemler kampanyaya dahil değildir. Petrol Ofisi Mobil uygulamasını indirip müşteri kaydını gerçekleştirmeyen kişiler kampanyadan faydalanamazlar. Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez.