Ekonomi

Amazon dev kampanyasını duyurdu, Bahar Fırsatları başladı! Bu tarihe kadar her üründe dev indirim olacak!

Son dönemlerde Türkiye’de artan ekonomik sorunlar, vatandaşların cebini yakmaya başladı. Döviz kurlarında görülen artışlar, enflasyonun 20 yılın zirvesinde seyretmesi ve peş peşe gelen zamlarla vatandaşlar temel ihtiyaçlarını giderme noktasında dahi zorlanır hale geldi. Bu nedenle de birçok kişi alışveriş ihtiyaçlarını ötelerken sunulan cazip kampanyalar da dikkat çekmeye başladı. Bu noktada ise son dönemlerde, dünyanın en büyük e-ticaret sitesi olan Amazon, duyurduğu fırsatlarla adından söz ettirdi. Amazon.com.tr’de mobilyadan giyim ürünleri, kitaplardan teknoloji ürünlerine kadar birçok kategoride Bahar Fırsatları ile indirimler başladı. Söz konusu indirim kampanyası 1 – 18 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak.

Amazon’da Bahar Fırsatları Başladı

Alışveriş ihtiyaçlarını sürekli ertelemek durumunda kalan ve cazip bir fırsat arayışında olanlar için Amazon beklenen duyuruyu yaptı. Buna göre Amazon’da Bahar Fırsatları döneminde bazı ürünler uzun süreli ve bazı ürünler de kısa süreli olarak indirime girecek. 18 Nisan tarihine kadar sürecek olan kampanyada özellikle de teknoloji ürünleri dikkat çekiyor. Bu markalar arasında ise HP, Anker, Canon, Samsung, DJI, Philips, Logitech, Asus, Ttec, MSI, Jabra ve Spigen gibi markalar yer alıyor.

Amazon İndirimlerinde Neler Var?

Söz konusu indirimlerde kişisel bakım ürünleri, ev eşyaları, giyim ürünleri gibi birçok ürün yer alırken, özellikle de teknoloji ürünleri indirimli fiyatları ile dikkatleri çekmeyi başarıyor. Kampanya dahilinde bazı ürünlerde indirimli fiyatları şöyle:

  • Philips MG3720/15 7’si bir arada erkek bakım seti – 274,63 TL
  • Asus DSL-AC750 VPN 750 Mbps WiFi güçlendirici – 108,89 TL
  • Logitech G102 Gaming Mouse – 168,63 TL
  • Corsair K60 RGB Pro Mekanik Klavye – 749 TL
  • Razer Basilisk V2 Gaming Mouse – 382,99 TL
  • Jabra Elite Active kulak içi kulaklık – 499 TL