Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tüm Türkiye’ye müjde duyuruldu!

Gelen bir son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şehit ailelerinde iftar programında konuşuyor. Yaptığı konuşmasında salgına ilişkin son durumu aktararak, artık büyük ölçüde salgın belasında kurtulduğumuzun müjdesini verdi.

ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI

Ramazan ayrılarını uzun bir süredir koronavirüs salgını yüzünden buruk geçirdiğimizi söyleyen Cumhurbaşkanının açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Ramazan aylarını Koronavirüs salgını yüzünden buruk geçirdik. İnşallah birkaç aya bunu gündemimizden çıkarmış olmayı hedefliyoruz.

Her ikisiyle de yakın siyasi, ekonomik ve tarihi ilişkilere sahip olduğumuz Rusya-Ukrayna arasındaki savaşı bitirmek için yoğun gayret sarf ediyoruz.

Daha önce Suriye’de gördüğümüz insani trajedilerin bir benzeri Ukrayna’da yaşanıyor. Bu tablo bize; vatanda toprağımızı korumanın önemini bir kez daha göstermiştir.

“OYNANAN OYUNLARI BOZDUK”

Dünyanın en köklü geleneğine, dünyanın en güçlü birliğine sahip millet olarak kendimizi asla bu duruma düşürmedik, düşürmeyeceğiz.

Milletimizle birlikte üzerimizde oynanan oyunları birer birer bozduk, istikbalimize halel getirmedik. Sokakları karıştırarak ülkeyi ateşe ve kana boğmak isteyenlere fırsat vermedik, vermeyeceğiz.