Genel

Survivor Setinde Acı Kayıp! Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti!

Dominik’te geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren Ferat Korkmaz Erenler’de düzenlenen cenaze töreni ardından son yolculuğuna uğurlandı. Acun Ilıcalı da Korkmaz’ın acılı ailesi yalnız bırakmadı.

Uzun süredir Acun Ilıcalı’nın Survivor yapım ekibinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Sakaryalı eski milli kürekçi Ferat Korkmaz vefat etti. Ferat Korkmaz Dominik’te denizde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi. Korkmaz’ın vefat haberi Sakarya’da spor camiasında büyük üzüntüye neden oldu.

Sakarya’ya Getirildi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu televizyon kanalında yayınlanan bir programın Dominik Cumhuriyeti’ndeki setinde güvenlik görevlisi olarak çalışan 22 yaşındaki Ferat Korkmaz, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Acun Ilıcalı genç yaşta yaşamını yitiren Ferat Korkmaz’ın cenazesini özel jetiyle Dominik’ten Sakarya’ya gönderdi. Korkmaz’ın cenazesi bugün Sakarya’ya getirildi.

Cenaze Töreni Düzenlendi

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Korkmaz için Erenler’de cenaze töreni düzenlendi. Kormaz’ın cenazesi öğle namazına müteakiben Yıldıztepe Zahit Kotku Camii’nde kılınan cenaze namazı ardından Serdivan Mezarlığı’nda toprağa verildi. Korkmaz’ın cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve Survivor ekibinden birkaç isim katılırken Acun Ilıcalı da Korkmaz’ın acılı ailesi yalnız bırakmadı.

Ferat Korkmaz Kimdir?

Eski milli kürek sporcusu olan, dizi ve filmlerde figüran olarak rol alan ve son olarak Survivor ekibinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Ferhat Korkmaz, Dominik Cumhuriyeti’nde girdiği denizde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.