Ekonomi

Tek bir tıkla başvuruda bulunanların hesabına 10 bin TL yatırılıyor! Halkbank fırsat kampanyasını duyurdu!

Bankalar, müşteri portföylerini genişletmek ve daha fazla müşteriye ulaşmak adına çeşitli kampanyalar ve promosyonlar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda müşteri profillerine göre kampanyalar düzenleyen bankalar, böylece bir rekabet ortamı oluşturarak vatandaşlar için de birçok seçenek oluşturuyor. Bu seçenekler ile bütçelerine en uygun olan finans desteğini tercih etme şansı elde eden vatandaşlar için bir büyük kampanya da Halkbank’tan geliyor. Halkbank, acil nakit ihtiyacı olan ancak şubeye gidecek vakti olmayan vatandaşlar için Anında Kredi kampanyası ile ihtiyaçların en hızlı şekilde giderilmesine olanak tanıyor. Halkbank’ın sunduğu hızlı kredi desteğinde faiz oranları ve ödeme planları da dikkat çekiyor. İşte detaylar…

Halkbank’tan Bireysel İhtiyaçlar İçin Anında Kredi

Halkbank, müşterileri için bireysel ihtiyaçlarına giderilmesine yönelik Anında Kredi imkanını sunuyor. Anında Kredi’de Halkbank 10 bin TL’ye kadar limit sunarken, 36 aya kadar da vade seçeneği sağlıyor. 1.000 TL ile 10 bin TL aralığında kullanılabilen Anında Kredi’de Halkbank, %1,71’den başlayan faiz oranlarıyla da dikkat çekiyor. Halkbank’ın sunduğu Anında Kredi’ye başvuruda bulunmak isteyenler, bireysel internet şubesi, Halkbank Mobil bankacılık, Halkbank web sitesi veya Dialog kanalları üzerinden anında başvuru gerçekleştirebiliyor. Dakikalar içinde sağlanan kontroller sonrası onaylanma durumunda başvuruda bulunanlara kredi anında teslim ediliyor.

Anında Kredi’de Örnek Ödeme Tablosu

Halkbank tarafından sunulan Anında Kredi’de banka ayrıca kredi kullanımı sırasında müşteriye hayat sigortası yapma olanağı da tanıyor. Halkbank müşterileri söz konusu krediye 7/24 ve her yerden başvuruda bulunabiliyor. Acil nakit ihtiyaçlarının hızlı şekilde giderilmesini sağlayabilecek olan bu kredi türünde, 10 bin TL tutarda 36 ay vadede ve %1,71 faiz oranında aylık taksit ödemesi de 395,61 TL olarak hesaplanıyor. Bu kredide banka ayrıca 52,50 TL’lik kredi tahsis ücreti alıyor.