Ekonomi

Otomobil hayalini ertelemek zorunda kalanlar, artık hayaline kavuşabilecek! 100 bin TL destek programları başladı!

Mart 2020 döneminde dünya genelinde görülen Covid-19 salgını ile birlikte başlayan pandemi sürecinde sokağa çıkma yasakları uygulanmaya başladı ve salgına karşı önlemler kapsamında birçok noktada üretimler aksadı ya da durma noktasına geldi. Bu durum tedarik zincirinde aksamalara neden olurken, pandemi döneminde bir de çip krizi yaşanınca otomobil fiyatları adeta uçuşa geçti. Ülkemizde yükselen kur ve artan enflasyon da bu duruma dahil olunca otomobil satın almak neredeyse hayal bile edilemez hale geldi. Ancak bu bankalar, sağladıkları uygun koşullu taşıt kredileri ile otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşların hayallerini gerçeğe dönüştürme noktasında desteklerini sunuyor. İşte detaylar…

Ziraat Bankası Uygun Faizli Taşıt Kredisi

Bir devlet bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası, taşıt kredisinde diğer birçok bankaya göre düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme koşulları sunuyor. Taşıt kredisinde %1,59 faiz oranı sunan Ziraat Bankası, öte yandan bu kredide 48 aya kadar da vade imkanı tanıyor. Bu koşullar altında Ziraat Bankası’da 100 bin TL taşıt kredisinde 48 ay vadede %1,59 faiz oranı ile aylık taksit ödemesi de 3.199,45 TL olarak hesaplanıyor.

Garanti BBVA Uygun Faizli Taşıt Kredisi

Taşıt kredilerinde uygun koşullar sunan bankalar arasında Garanti BBVA da yer alıyor. Garanti BBVA taşıt kredisinde %1,92 faiz oranı sunarken, 48 aya kadar da vade seçeneği sunuyor. Şubelerden başvurusu yapılabilen bu krediye isteyen müşteriler internet bankacılığı ya da mobil bankacılık üzerinden de başvuruda bulunabiliyor. Garanti BBVA’da 100 bin TL taşıt kredisinde 48 ay vadede %1,92 faiz oranında aylık taksit ödemesi de 3.465,10 TL olarak hesaplanıyor.

İş Bankası Uygun Faizli Taşıt Kredisi

Uygun faiz oranları ile taşıt kredisi sunan bankalar arasında yer alan İş Bankası da taşıt kredisinde %1,89 faiz oranı sunuyor. Bu kredi türünde 48 aya kadar vade imkanı da sağlayan İş Bankası’nda 100 bin TL taşıt kredisinde 48 ay vadede %1,89 faiz oranında aylık taksit ödemesi de 3.440,50 TL olarak hesaplanıyor.