Ekonomi

Tek bir telefonla 15 bin TL’yi anında almak mümkün! Nakit ihtiyaçlar bu yöntemle çok hızlı şekilde giderilebilecek!

Nakit ihtiyacı hissedilen durumlarda vatandaşların genellikle ilk tercihleri arasında bankalar yer alıyor. Gerek nakit avans yöntemleriyle gerekse ihtiyaç kredisi yöntemleri ile bu nakit ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlanıyor. Ancak bankalarda kredi başvurularında şubelerde sıra beklemek, çeşitli evraklar toparlamak ve bunları sunmak, zaman alıcı olabiliyor. Bu nedenle de vatandaşlar, acil nakit arayışına girdikleri dönemlerde, anında kredi sunan bankaları tercih ediyor. Anında kredi, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan, dijital kanallar üzerinden başvuru yapılarak alınabilen kredileri tanımlıyor. Bu kredi türünde belge sunmadan, şubeye gitmeye gerek kalmadan ihtiyaçlar giderilebiliyor. Peki hangi bankalar anında kredi imkanı sağlıyor?

Akbank Anında Kredi Seçeneği

Müşterilerine anında kredi imkanı sağlayan bankalar arasında Akbank bulunuyor. Akbank, %1,93’ten faiz oranları ile sunduğu ihtiyaç kredilerinde 36 aya kadar vade imkanı da tanıyor. Söz konusu faiz oranları kullanılan kredinin tutarına ve vade süresine göre değişiklik gösterebiliyor. Akbank ihtiyaç kredisinde 50 bin TL’ye kadar olan tutarlarda 36 aya kadar, 50 bin TL ve üzeri tutarlarda 24 aya kadar vade imkanı veriliyor. Bu şartlar altında Akbank’ta 15 bin TL ihtiyaç kredisinde aylık taksit ödemesi de 621,10 TL olarak hesaplanıyor.

Yapı Kredi Anında Kredi Seçeneği

Müşterilerine anında kredi imkanı sağlayan bankalar arasında bulunan Yapı Kredi, dijital kanallar üzerinden başvurusu yapılabilen bu kredilerde %2,79’dan başlayan faiz oranları sunuyor. Yapı Kredi’de faiz oranları kredinin tutarına ve vadeye göre değişiklik gösterebiliyor. Öte yandan Yapı Kredi bu kredi türünde 36 aya kadar da vade imkanı tanıyor. Bu şartlar altında Yapı Kredi’de anında kredi seçeneğinde, ortalama %3,14 faiz oranı ile 36 ay vadede 15 bin TL ihtiyaç kredisinde aylık taksit ödemesi de 768,01 TL olarak hesaplanıyor.