Ekonomi

Alternatif Bank yurtiçi harcamalarının 500 TL’sini karşılıyor! Kampanyaya katılım için son tarih açıklandı!

Bankalar, zorlu ekonomik koşulların ortaya çıktığı son dönemlerde müşterileri için cazip fırsatlar ve kampanyalar düzenleyerek büyük bir yarışın içine girdi. Daha fazla müşteriyle ulaşmak ve müşteri profillerini geniş tutmak isteyen bankalar, söz konusu kampanyalarla dikkat çekiyor. Bu kampanyalar arasında birçok başlıkta sunulan promosyonlar ve ödüller yer alırken, Ramazan ayında özellikle de alışverişlerde geçerli kampanyalar dikkatleri çekmeyi başarıyor. Bu kapsamda, büyümekte ve gelişmekte olan bankalar arasında yer alan Alternatif Bank da alışverişlerde geçerli fırsat kampanyasını duyurarak adından söz ettirmeyi başardı. Alternatif Bank söz konusu kampanyası ile alışverişlerde 500 TL nakit iade fırsatını başlattı. İşte detaylar…

Alternatif Bank Nakit İade Kampanyasını Başlattı

Alternatif Bank tarafından yapılan duyuruya göre banka, alışverişlerde müşterilerine 500 TL’ye kadar iade kampanyası başlattı. 4 Mart 2022 – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında Alternatif Bank üzerinden VOV Hesap açacak olan müşteriler, VOV Banka kartı ile yapacakları her alışveriş işleminden %10 ve toplamda 500 TL nakit iade şansı kazanacak. Böylece yapılan alışverişlerde banka puan ya da para vermek yerine, alışverişlerin bir kısmını ödemiş olacak.

Alternatif Bank Nakit İade Kampanyası Detayları

Alternatif Bank tarafından yapılan açıklamalara göre kampanya dahilinde bir müşteri bir gün içinde en fazla 30 TL nakit iade kazanabilecek ve toplamda en fazla 500 TL nakit iade kazanma şansı olacak. Ayrıca kampanya aktif VOV Hesaplar için geçerli olacak ve kampanyadan yararlanmak isteyenlerin açık bir VOV Banka kartına sahip olması gerekecek. Kampanyaya düzenli ödeme talimatları ve otomatik ödeme talimatları dahil edilmeyecek ve kampanyaya sadece yurtiçi harcamalar dahil edilecek. Kampanyanın iptal edilmesi durumunda nakit iade tutarları müşteriden geri alınacak. Harcamalarda nakit iade kazanımlarında işyerlerinin MCC (üye işyeri kodu) bilgileri baz alınacak.