Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

İş Bankası kartı olanlar dikkat! Son dakika açıklandı: Kart sahiplerine 250 TL veriliyor

İş Bankası tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı ve bu duyuruda yeni kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. Banka tarafından yapılan duyuruda müşterilere market alışverişinde 200 TL Maxipuan verileceği belirtildi. Ayrıca yapılan duyuruda kampanyaya katılanlar 200 TL kazanmış olacağı belirtilerek İş Bankası Kartlarınızla tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız her 200 TL ve üzeri market alışverişinize 20 TL, toplam 200 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sunulduğu bildirildi.

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterli olduğu belirtilen İş Bankası duyurusunda kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) katılım yapabileceğiniz ifade edildi.

KAMPANYADA ÖDÜL KULLANIMI DETAYLARI

İş Bankası tarafından yapılan duyuruda ödül kullanımı hakkında da değerlendirmeler yapıldı. Ödül kullanımı detaylarına yer verilen duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“MaxiPuanlar 11 Mayıs 2022 tarihinde kampanya kapsamında kullanılan son kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 30 Haziran 2022 (bu tarih dâhil)’dir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilir. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda Maxipuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı Maxipuan kazanamayacaktır.”

TÜM KOŞULLAR

Tüm bunların yanı İş Bankasının kurumsal internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda kampanyanın diğer koşullarına da yer verildi. Bu doğrultuda banka tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Maximum anlaşmalı olan veya olmayan, market sektöründe faaliyet gösteren işyerlerinden yapılan (sanal veya fiziki) tüm alışverişler kampanyaya dahildir. Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan ve/veya e-ticaret sitelerinden yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, Maxipuan yüklenmeyecek veya yüklenen MaxiPuan’lar geri alınacaktır. Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.”