Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

2 adet 5 litre ayçiçek yağı 60 liraya alınıyor! Yeni market alışverişi indirim kampanyası başladı: Acele eden alabilecek

İş Bankası tarafından yeni bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında market alışverişlerinde puan verileceği bildirildi. Bu kampanya doğrultusunda ise 200 TL’ye kadar puan kazanılabilecek. Bu kapsamda kazanılan 200 TL puan kullanılarak alışveriş yapılabilecek. TMO 5 litre ayçiçek yağı 130 liraya satılıyor. 200 TL puan kazanmış olan bir müşteri 2 adet 5 litre TMO ayçiçek yağı aldığında 260 TL ödemek yerine puanlarını kullanarak 200 TL indirim yaptıracak ve 60 TL ödeme yapacak. Banka tarafından kampanya hakkında yapılan duyuruda İş Bankası Kartlarınızla tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız her 200 TL ve üzeri market alışverişinize 20 TL, toplam 200 TL MaxiPuan kazanma fırsatı olduğu bildirildi.

İSTENİLEN ZAMANDA KATILIM YAPILABİLİR

Kampanyanın ayrıntılarına da yer verilen duyuruda katılmak için Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterli olduğu belirtilerek katılımı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman yapabileceğiniz aktarıldı. Yani alışverişten önce veya sonra katılım yapılabilir.

ASIL KARTA YÜKLENECEK

Ayrıca İş Bankası tarafından yapılan duyuruda MaxiPuanlar 11 Mayıs 2022 tarihinde kampanya kapsamında kullanılan son kartınıza yükleneceği belirtilerek MaxiPuanların son kullanma tarihi 30 Haziran 2022 (bu tarih dâhil) olduğu bir müşterinin bir kez yararlanabileceği ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda ise Maxipuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yükleneceği vurgulandı.

KAMPANYA KOŞULLARI AÇIKLANDI

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan duyuruda kampanyaya ait diğer koşullar da paylaşıldı. Bu koşullara ilişkin yapılan duyuruda ise şu ifadelere yer verildi:

“Maximum anlaşmalı olan veya olmayan, market sektöründe faaliyet gösteren işyerlerinden yapılan (sanal veya fiziki) tüm alışverişler kampanyaya dahildir. Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan ve/veya e-ticaret sitelerinden yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, Maxipuan yüklenmeyecek veya yüklenen MaxiPuan’lar geri alınacaktır. Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.”

2 ADET 5 LİTRELİK AYÇİÇEK YAĞI 60 TL’YE ALINABİLİR

Bilindiği gibi TMO 5 litre ayçiçek yağı 130 liraya satılıyor. Bir müşteri 2 adet 5 litrelik ayçiçek yağı aldığında 260 TL ödemesi gerekiyor. Eğer İş Bankası kampanyasına katılıp 200 TL puan kazandığında toplam tutar üzerinden 200 TL puanını kullanarak 2 adet 5 litrelik ayçiçek yağını 60 TL’ye alabilecek.